Futaba 4PLS info??

Old 05-19-2013, 07:36 PM
  #16  
Tech Master
iTrader: (33)
 
ironzgti35's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Yardley, PA
Posts: 1,153
Trader Rating: 33 (100%+)
Default

Has anyone seen info making sure all the rx's that worked with the 4pl will still function with the 's' model?
ironzgti35 is offline  
Old 05-19-2013, 11:09 PM
  #17  
Tech Regular
iTrader: (3)
 
mingoglia's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Gilbert, AZ
Posts: 444
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by ironzgti35 View Post
Has anyone seen info making sure all the rx's that worked with the 4pl will still function with the 's' model?
I sure would hope so, but I've been looking for confirmation as well. Part of the appeal of this radio was the reasonably priced receivers. Telemetry capable receivers are more expensive than there "regular" counterparts, and most of us electric guys couldn't care less about telemetry. I think it would be a tragic mistake, and I'd be surprised if this isn't backwards compatible.
mingoglia is offline  
Old 05-22-2013, 05:36 PM
  #18  
Tech Fanatic
iTrader: (23)
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 935
Trader Rating: 23 (100%+)
Default

Look under system overview and is says "•T-FHSS(Telemetry system) / S-FHSS / FHSS"
http://www.rc.futaba.co.jp/english/p...ound/4pls.html

-Danny
danny sv27 is offline  
Old 05-22-2013, 06:09 PM
  #19  
Tech Regular
iTrader: (3)
 
mingoglia's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Gilbert, AZ
Posts: 444
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by danny sv27 View Post
Look under system overview and is says "T-FHSS(Telemetry system) / S-FHSS / FHSS"
http://www.rc.futaba.co.jp/english/p...ound/4pls.html

-Danny
Nice find. I thought I looked for that under the specs and didn't see it. ADHD probably got the best of me.
mingoglia is offline  
Old 08-05-2013, 08:23 AM
  #20  
Tech Fanatic
iTrader: (11)
 
Orion_2kTC's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Lincoln, NE
Posts: 942
Trader Rating: 11 (100%+)
Default

Is the only difference between the 4PL and the 4PLS the telemetry?
Orion_2kTC is offline  
Old 08-05-2013, 08:46 AM
  #21  
Tech Master
iTrader: (6)
 
TOADYY's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: SoCal
Posts: 1,577
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Originally Posted by Orion_2kTC View Post
Is the only difference between the 4PL and the 4PLS the telemetry?
Yes.
TOADYY is offline  
Old 08-05-2013, 08:56 AM
  #22  
Tech Regular
iTrader: (3)
 
mingoglia's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Gilbert, AZ
Posts: 444
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by Orion_2kTC View Post
Is the only difference between the 4PL and the 4PLS the telemetry?
From the looks of the initial release info it was the Telemtry and the change of the main button you use to navigate. Other than that initial release info I haven't heard (or seen) anything else about it. I honestly haven't really been following it though as I picked up a second 4PL right after it was announced so I'm good on radios for awhile.
mingoglia is offline  
Old 06-03-2014, 06:55 AM
  #23  
Tech Adept
iTrader: (4)
 
Join Date: May 2014
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 124
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Does anyone use this for racing? I'm looking to get a better radio and I'd like to stay in the $200-$300 range but could possibly go for the spektrum DX4R. Basically I do not want to spend $200 and then want a better radio in a year... TIA!
louie8269 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.