R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-04-2011, 10:39 AM   #1
Tech Rookie
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 4
Default losi t ten wire system battery onboard module problems need help

Have a losi t ten it had a regular starting battery 7.4 1000mah 10c which came with it. I found another battery because I hated the above it is a 7.4 1300 mah 15c which fits in battery box. I put it in and tried t ten and it worked. I then took apart and put hi-tec high voltage servos in. I connected the wires to the receiver like this. Steering servo to port marked str. throttle servo to port marked thr. wire that goes around engine to temp port. and wire that lets you know the speed to rpm port and theirs a wire that runs from ross onboard starting system to port marked aux. Went to try it servos work fine but starting motor don't turn over. I disconnected motor and hooked it to battery and it works. Took my volt tester and getting current to the ross onboard system but no current coming out of it. Did I blow the ross Module or hooked up some wires wrong. I can't afford hobby shop repair prices Thanks
supertten is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2011, 10:41 AM   #2
Tech Regular
 
10 Gauge's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Fredericksburg, VA
Posts: 434
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Probably have a blown ROSS control unit.

I blew one on my Ten-T. You can pick one up on eBay for cheap that's been parted.

Check seller "lumidave35" he should have one at a good price.
__________________
-Losi E-LST2 (Mamba Monster ESC, Castle 1717 1580kv Motor, Zippy Flightmax 6S 40C 5000mah Batteries, TDR Motor Mount, HCR Ti Chassis, Hard Ano. Skid Plates F/C/R, RPM A-arms, Lunsford Ti Turnbuckles, New Era Rollbar, New Era Alum. C-Hubs & Knuckles, RC Raven Springs, TiNi Ring & Rinions, HD Diff Cups & Hardened Diff Pins, Alum. Diff Housings, Alum. Shock Bodies & Caps, Futaba MG Steering Servos, FOC trans, more....)
10 Gauge is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 09:58 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net