no brakes on a 3pk

Reply

Old 05-25-2011, 01:24 PM
  #1  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (25)
 
Join Date: May 2009
Posts: 305
Trader Rating: 25 (100%+)
Default no brakes on a 3pk

hello, i've tried different models, reset models, and can't get any brake throw on the servo. switched to another 3pk and it has brakes. am i missing something or is it screwed like i think?
ohiofordfan is offline  
Reply With Quote
Old 05-25-2011, 01:50 PM
  #2  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
Join Date: May 2003
Location: Northern & Central Illinois
Posts: 4,337
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by ohiofordfan View Post
hello, i've tried different models, reset models, and can't get any brake throw on the servo. switched to another 3pk and it has brakes. am i missing something or is it screwed like i think?
Did you check the EPAs.

There is a servo monitor function which shows the travel, have you used it?

Also check throttle speed the low side may be turned off.

Did you try a fresh setting that wasn't used before?

Check to see if any of the brake functions are inhibited and check to see if the throttle trim is centered also the subtrim.
AreCee is offline  
Reply With Quote
Old 05-25-2011, 02:15 PM
  #3  
Tech Elite
 
JayL's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Ca
Posts: 2,974
Default

check the ATL, it is on a dial and people hit it all the time
JayL is offline  
Reply With Quote
Old 05-25-2011, 02:16 PM
  #4  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (25)
 
Join Date: May 2009
Posts: 305
Trader Rating: 25 (100%+)
Default

i checked the trims and epa's. i didn't know about throttle speed and the servo throw thing. will check these out and post back.
ohiofordfan is offline  
Reply With Quote
Old 05-25-2011, 03:38 PM
  #5  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (25)
 
Join Date: May 2009
Posts: 305
Trader Rating: 25 (100%+)
Default

throttle speed was ok. servo monitor shows very little brake movement. went to adjust and did the throttle. now it's fixed, works great. i have no idea how that could have been messed with. you never know with 11 year olds. thanks for the help.
ohiofordfan is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service