Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics
HOBBYWING TECH SUPPORT 1/8 & 1/10 OFF ROAD >

HOBBYWING TECH SUPPORT 1/8 & 1/10 OFF ROAD

Like Tree180Likes

HOBBYWING TECH SUPPORT 1/8 & 1/10 OFF ROAD

Old 02-21-2012, 08:05 AM
  #166  
Tech Elite
iTrader: (29)
 
IROC-AR15's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Columbia, Missouri
Posts: 2,170
Trader Rating: 29 (94%+)
Default

Originally Posted by e-guy1980 View Post
Same here....

Just maybe it might be time for a new one....That's the thing with Hobbywing, they are the best bang for the buck out there but the warranty and customer service is the absolute worst. With that said, I will buy a Hobbywing esc over anything still!
IROC-AR15 is offline  
Old 02-21-2012, 08:09 AM
  #167  
Tech Addict
iTrader: (15)
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 567
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

If its bad Ill replace it.Just trying to figure out what the problem could be. I love hobbywing stuff though and like you said Id definitely buy another
Jethro32 is offline  
Old 02-21-2012, 09:12 AM
  #168  
Tech Regular
iTrader: (8)
 
Cwarta's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 271
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Ya, i like my hobby wings that i bought. But the costomer service and support absolutley is the worst i have ever seen, and i have had to call the DMV a few times! That being said, i like the products. I did have to send in my hobbywing 80A esc and that was a week and a half ago and they are telling me they dont have it. So now im getting upset, because the last time i had to call i ws on hold for78 minutes. So like i really want to call back.
Cwarta is offline  
Old 02-21-2012, 09:24 AM
  #169  
Tech Elite
iTrader: (29)
 
IROC-AR15's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Columbia, Missouri
Posts: 2,170
Trader Rating: 29 (94%+)
Default

Originally Posted by Cwarta View Post
Ya, i like my hobby wings that i bought. But the costomer service and support absolutley is the worst i have ever seen, and i have had to call the DMV a few times! That being said, i like the products. I did have to send in my hobbywing 80A esc and that was a week and a half ago and they are telling me they dont have it. So now im getting upset, because the last time i had to call i ws on hold for78 minutes. So like i really want to call back.

Honestly it may have been better just to get another one....Sounds like they lost it or some bs
IROC-AR15 is offline  
Old 02-21-2012, 10:22 AM
  #170  
Tech Regular
iTrader: (8)
 
Cwarta's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 271
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

If thats the case i Will be taking my buisness elsewere.
Cwarta is offline  
Old 02-21-2012, 11:01 AM
  #171  
Tech Elite
iTrader: (29)
 
IROC-AR15's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Columbia, Missouri
Posts: 2,170
Trader Rating: 29 (94%+)
Default

Originally Posted by Cwarta View Post
If thats the case i Will be taking my buisness elsewere.
If you want better service you probably want too. I may have spoke too soon though, didn't you have to send your esc to Hong Kong or China somewhere?
If so shipping will take at least 3 weeks to get to them don't know their turnaround time but then another 3-4 weeks to make it back to us in the States.
IROC-AR15 is offline  
Old 02-21-2012, 11:03 AM
  #172  
Tech Regular
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 302
Default

Originally Posted by IROC-AR15 View Post
If you want better service you probably want too. I may have spoke too soon though, didn't you have to send your esc to Hong Kong or China somewhere?
If so shipping will take at least 3 weeks to get to them don't know their turnaround time but then another 3-4 weeks to make it back to us in the States.
It takes 3 days for me to get stuff from Hong Kong. You must be sending your stuff by turtle express
PrestonG is offline  
Old 02-21-2012, 02:11 PM
  #173  
Tech Regular
iTrader: (8)
 
Cwarta's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 271
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

No i was told to send it to California via email with a RMA #. Deffinitly should have been there. IT was sent priority.
Cwarta is offline  
Old 02-21-2012, 02:25 PM
  #174  
Tech Prophet
 
tc5 man's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: levittown pa
Posts: 16,997
Default

Is this combo any good for the SCTE it says its for a SC8 and a 2wd sc so im thinking its fine ? Its a EZrun 3500kv combo.


Anybody know?
Attached Thumbnails




Maybe you guys can answer this ?
Attached Thumbnails HOBBYWING TECH SUPPORT 1/8 & 1/10 OFF ROAD-yhst-14197398381157_2196_168963081.gif  
tc5 man is offline  
Old 02-21-2012, 03:22 PM
  #175  
Tech Addict
iTrader: (15)
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 567
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

Im not sure if that motor can handle the weight of the SCTE. You want a 4 pole motor for that truck. Is that the 70A esc? You'll want the 120A minimum
Jethro32 is offline  
Old 02-21-2012, 03:45 PM
  #176  
Tech Elite
iTrader: (29)
 
IROC-AR15's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Columbia, Missouri
Posts: 2,170
Trader Rating: 29 (94%+)
Default

Originally Posted by PrestonG View Post
It takes 3 days for me to get stuff from Hong Kong. You must be sending your stuff by turtle express
I've never sent anything to Hong Kong, when I buy things from ebay or rcmart it takes forever to get to me. When I buy things from the USA it takes 5 days top to be at my door.
IROC-AR15 is offline  
Old 02-21-2012, 03:50 PM
  #177  
Tech Adept
iTrader: (4)
 
Join Date: May 2008
Location: SoCal
Posts: 119
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Originally Posted by tc5 man View Post
Is this combo any good for the SCTE it says its for a SC8 and a 2wd sc so im thinking its fine ? Its a EZrun 3500kv combo.


Anybody know?
Attached Thumbnails




Maybe you guys can answer this ?
I have that exact same combo in an HPI 4x4 E-Savage (the smaller one, not the flux). Thing wheelies with 2S with that combo and stays plenty cool.

I think the combo would work with an SCTE given correct gearing.
dale_gribble is offline  
Old 02-21-2012, 04:11 PM
  #178  
Tech Initiate
 
Join Date: Feb 2010
Location: Pittsburgh PA
Posts: 33
Default 4168sd Wind type?

any one know if the Hobbywing motors are 2 or 4 pole and what kind of wind they are. I have the 2250kv sensored motor and was curious.
commando35 is offline  
Old 02-21-2012, 04:19 PM
  #179  
Tech Prophet
 
tc5 man's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: levittown pa
Posts: 16,997
Default

Originally Posted by dale_gribble View Post
I have that exact same combo in an HPI 4x4 E-Savage (the smaller one, not the flux). Thing wheelies with 2S with that combo and stays plenty cool.

I think the combo would work with an SCTE given correct gearing.

Ok thanks well if it blows up on me or something at least its not $200 +.
Il take a look at it.
tc5 man is offline  
Old 02-22-2012, 07:06 AM
  #180  
Tech Addict
iTrader: (15)
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 567
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

Originally Posted by commando35 View Post
any one know if the Hobbywing motors are 2 or 4 pole and what kind of wind they are. I have the 2250kv sensored motor and was curious.
If you check the hobbywing or hobbypartz website for each motor it will show in the specs if its 2 or 4 pole
Jethro32 is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell or Share My Personal Information -

Copyright © 2023 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.