Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics
Anyone Help with Airtronics M11? FUSE? >

Anyone Help with Airtronics M11? FUSE?

Anyone Help with Airtronics M11? FUSE?

Old 08-23-2009, 09:18 AM
  #1  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (115)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Dry Heat, AZ
Posts: 1,990
Trader Rating: 115 (100%+)
Default Anyone Help with Airtronics M11? FUSE?

Hello, I have a problem with a brand new M11. I used it one night perfectly fine... Then I charged up a lipo and its POSSIBLE that I reversed the wires when plugging it in. I did not see smoke, it smells fine, there was no pop there was nothing. It will not power on even with the regular battery tray now.

I talked to a pro driver last night that said he thinks there is a internal fuse that can be replaced. Anyone have any knowledge of this? Anyone had a similar problem?

I just can't believe its toasted without the thing smoking or popping or simply doing something strange. Its almost as if there is nothing connected in the battery its dead.

I have the receipt and its only been a month or so since I bought it, but I hear Airtronics takes forever to fix and or return things. If anyone at all can help I would appreciate it much.
hemi4me is offline  
Old 08-23-2009, 03:47 PM
  #2  
<PsOp>
Guest
 
Posts: n/a
Default

I have the same problem, m11 has no power. Tried lipo and battery tray both did not work and my radio was working fine yesterday and its only two months old
 
Old 08-24-2009, 08:51 PM
  #3  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (115)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Dry Heat, AZ
Posts: 1,990
Trader Rating: 115 (100%+)
Default

UNREAL...

I had the fuse fixed...

I brought it home, before putting it all back together I tested it with the 8 aa.

Worked perfect.

I put it all back together and it was a bitch.

Worked fine...

I put the lipo in 11.1 V said it was for the m11.

Worked fine... Turned it off finished the last touches.

Again tried to power it on, same thing blows again I guess. Nothing now. No power yet again.

I assume that the radio does not like the lipo?
hemi4me is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.