Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics
4pk fasst servo question >

4pk fasst servo question

4pk fasst servo question

Reply

Old 09-08-2008, 02:25 PM
  #1  
Tech Adept
Thread Starter
iTrader: (14)
 
Join Date: Nov 2005
Location: Crestwood KY USA
Posts: 121
Trader Rating: 14 (100%+)
Default 4pk fasst servo question

Just bought a 4PK and after reading the manual I am wondering about the high speed setting. The manual says high speed is for Futaba digital servos only. My question is can I use this setting with my airtronics and JR digital servos.
Thanks
rushrush1 is offline  
Reply With Quote
Old 09-08-2008, 03:13 PM
  #2  
R/C Tech Elite Member
 
JayL's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Ca
Posts: 3,039
Default

HRS mode works fine with any DIGITAL servo
JayL is offline  
Reply With Quote
Old 09-08-2008, 04:15 PM
  #3  
Tech Elite
iTrader: (8)
 
Drifting101's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Melbourne, Aus
Posts: 2,199
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

What ever you do, dont use it with an analog they fry up in a few seconds.....i may have done that once or twice
Drifting101 is offline  
Reply With Quote
Old 09-09-2008, 12:57 PM
  #4  
Tech Adept
Thread Starter
iTrader: (14)
 
Join Date: Nov 2005
Location: Crestwood KY USA
Posts: 121
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

cool thanks
rushrush1 is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service