Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics
Problem with Yokomo YZ-114 Plus charger >

Problem with Yokomo YZ-114 Plus charger

Problem with Yokomo YZ-114 Plus charger

Old 06-14-2019, 04:48 PM
  #1  
Tech Fanatic
Thread Starter
iTrader: (3)
 
utieh's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: paris
Posts: 944
Trader Rating: 3 (100%+)
Default Problem with Yokomo YZ-114 Plus charger

2 months ago I upgraded from an old Orion Avionics Charger to a Yokomo YZ-114 Plus.
I never had any problem with the Orion but I wanted to take better care of my Lipo (storage + discharge modes).

The Yokomo charger worked great for 2 months till today, all my batteries have apparently a dead cell, when I try to charge them it reads: CELL ERROR, VOLTAGE INVALID.

Anyone experienced the same problem? I can't really afford to buy brand new batteries again.

Also where can I find an user manual for this charger?

Thanks for your help.

Gilles

utieh is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.