lrp v7.1 burn up

Reply

Old 01-12-2002, 06:44 PM
  #1  
Tech Initiate
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 42
Default lrp v7.1 burn up

has anybody ever seen one of these speed controls burn up for no aparent reason.
monsooni1 is offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2002, 08:42 PM
  #2  
Tech Addict
 
wolfeman09's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Big Dance, USA
Posts: 445
Default

Yes, seems like the early batch of them did this.

My friend just sent it in to AE and they sent him a new one.
wolfeman09 is offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2002, 09:07 PM
  #3  
Tech Initiate
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 42
Default

do you know how old his speedo was when he sent it in
monsooni1 is offline  
Reply With Quote
Old 01-13-2002, 07:19 PM
  #4  
Tech Addict
 
wolfeman09's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Big Dance, USA
Posts: 445
Default

I think brand new, maybe a month or so. Not sure. I can find out if you like, let me know.
wolfeman09 is offline  
Reply With Quote
Old 01-14-2002, 08:19 PM
  #5  
Tech Master
iTrader: (1)
 
Motorman's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Michigan
Posts: 1,911
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

I had a lrp crisp itself for no reason. If it was a car problem the new one would have crisped as soon as I put it in. Haven't had another problem since.
It was about a month old. Happened last spring.
Motorman is offline  
Reply With Quote
Old 01-15-2002, 05:59 AM
  #6  
Tech Initiate
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 42
Default

what was the problem with the car cause i have 2 identical trucks and the other one has the v7.1 in it. tried getting ahold of associated what a joke that is.
monsooni1 is offline  
Reply With Quote
Old 01-15-2002, 01:02 PM
  #7  
Tech Master
iTrader: (1)
 
Motorman's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Michigan
Posts: 1,911
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

That was my point' I could not find a problem. put a new controller in it and no problems.
Motorman is offline  
Reply With Quote
Old 01-15-2002, 03:47 PM
  #8  
Tech Initiate
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 42
Default

so did associated do anything for ya? they pretty much told me oh well . they said i could send it in and they would tell me how much it would cost to fix it.
monsooni1 is offline  
Reply With Quote
Old 01-17-2002, 03:40 PM
  #9  
Company Representative
iTrader: (14)
 
Tres's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: WWW.TNT-FX.COM
Posts: 3,403
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

I saw one smoke this weekend....

WOW did it smoke.....

Melted into the chassis of a XXX........

You could smell it 150' away......

I will ask him if they did anything....
Tres is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service