Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > R/C Tech Site Forum
For Sale forum says 404 >

For Sale forum says 404

For Sale forum says 404

Reply

Old 02-14-2017, 08:06 PM
  #1  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (21)
 
AZJP's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 474
Trader Rating: 21 (100%+)
Default For Sale forum says 404

Any ideas? All the others work.
AZJP is offline  
Reply With Quote
Old 02-14-2017, 08:22 PM
  #2  
Tech Regular
iTrader: (27)
 
da4design's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Texas
Posts: 270
Trader Rating: 27 (100%+)
Default

yeah been down for awhile now
da4design is offline  
Reply With Quote
Old 02-14-2017, 08:45 PM
  #3  
Tech Elite
iTrader: (19)
 
Join Date: Dec 2011
Location: Texas
Posts: 3,341
Trader Rating: 19 (100%+)
Default

They were doing a planned server update earlier. All the boards were down for a bit. All back up now.
MX304 is online now  
Reply With Quote
Old 02-14-2017, 09:02 PM
  #4  
Tech Elite
iTrader: (2)
 
gigaplex's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Melbourne, VIC
Posts: 2,351
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Originally Posted by MX304 View Post
They were doing a planned server update earlier. All the boards were down for a bit. All back up now.
The site is still a mess, I can't get to the electric on road section at all. Also, the planned update isn't due for a while yet.
gigaplex is offline  
Reply With Quote
Old 02-14-2017, 09:52 PM
  #5  
Tech Elite
iTrader: (132)
 
timannnn6's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,139
Trader Rating: 132 (100%+)
Default

Not till tomorrow according to this..

Down for me as well.

http://www.rctech.net/forum/showthread.php?t=978361
timannnn6 is offline  
Reply With Quote
Old 02-14-2017, 09:56 PM
  #6  
Moderator
iTrader: (76)
 
roadrashracing's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Green Bay, Wi
Posts: 13,035
Trader Rating: 76 (100%+)
Default

I get the error on my phone but it works fine on my pc and they are side by side on the same network.
roadrashracing is offline  
Reply With Quote
Old 02-14-2017, 10:05 PM
  #7  
Tech Fanatic
iTrader: (2)
 
Join Date: Apr 2006
Location: Melb, AU
Posts: 925
Trader Rating: 2 (100%+)
Exclamation

As a workaround browse to the section you need to go to from the forum top level:-

http://www.rctech.net/forum/index.php

Currently, links are a mess at the moment, for example, before the maintenance, the 'electric off road section' link looked like the following:-
http://www.rctech.net/forum/electric-off-road-4

After the maintenance, the 'electric off road' section became this link:-
http://www.rctech.net/forum/forumdisplay.php?f=4

TRiN is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2017, 06:05 AM
  #8  
Super Moderator
iTrader: (199)
 
Marcos.J's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Semper Fi
Posts: 29,015
Trader Rating: 199 (100%+)
Default

It should be working today
Marcos.J is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2017, 06:20 AM
  #9  
Tech Elite
iTrader: (241)
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 4,379
Trader Rating: 241 (100%+)
Default

Same here. For sale forum shows 404 error.
berwicknitro is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2017, 06:56 AM
  #10  
Super Moderator
iTrader: (199)
 
Marcos.J's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Semper Fi
Posts: 29,015
Trader Rating: 199 (100%+)
Default

mine was doing that with firefox but with internet explorer it works just fine , try a different browser
Marcos.J is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2017, 06:58 AM
  #11  
Tech Elite
iTrader: (241)
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 4,379
Trader Rating: 241 (100%+)
Default

Originally Posted by Marcos.J View Post
mine was doing that with firefox but with internet explorer it works just fine , try a different browser
I mostly use my Android based phone. No luck yet. Thanks though
berwicknitro is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2017, 07:11 AM
  #12  
Tech Regular
iTrader: (22)
 
Cornracer's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 251
Trader Rating: 22 (96%+)
Default

mine is still down also
Cornracer is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2017, 07:20 AM
  #13  
Super Moderator
iTrader: (199)
 
Marcos.J's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Semper Fi
Posts: 29,015
Trader Rating: 199 (100%+)
Default

Originally Posted by Cornracer View Post
mine is still down also
what browser? I can see every forum using internet explorer , with firefox I got errors
Marcos.J is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2017, 07:37 AM
  #14  
Tech Regular
iTrader: (22)
 
Cornracer's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 251
Trader Rating: 22 (96%+)
Default

i have a mac
Cornracer is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2017, 07:41 AM
  #15  
Super Moderator
iTrader: (199)
 
Marcos.J's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Semper Fi
Posts: 29,015
Trader Rating: 199 (100%+)
Default

try chrome browser I just tried it and it works , but I don't have mac but its working on my ipad
Marcos.J is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service