Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > R/C Tech Site Forum
Pop ups on phone browser > Pop ups on phone browser
Like Tree24Likes

Pop ups on phone browser

Reply

Old 12-22-2017, 07:27 PM
  #166  
Tech Adept
iTrader: (2)
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 140
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

my chrome browser blocks the site from loading scripts from unauthenticated sources.(a little notice in the address bar) this site seems to have become a security risk. especially if you're on a windows computer. that's what happens to all the forums that has been bought up by ad companies. https://www.internetbrands.com/
if it continues google will flag it as an unsafe site and all you will see is a red screen telling you it's a security risk. it happened to my friends motorcycle forum.

if I click on the icon in the address bar it takes me to this, https://support.google.com/chrome/an...840060371&rd=2 these ad companies are a backdoor into your computer and these sites like RCtech are how you get viruses etc.
Bud likes this.
burnnitro is offline  
Reply With Quote
Old 12-24-2017, 01:09 PM
  #167  
Tech Master
iTrader: (4)
 
PorTX's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Formerly Portland TX, Now Amarillo
Posts: 1,089
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

NOW these same pop ups are happening when I am on WiFi. It makes this site unusable. It took me restarting this page 5 times just to post this. Won’t be long and it will be a ghost town here if this keeps up.
PorTX is offline  
Reply With Quote
Old 12-24-2017, 01:14 PM
  #168  
Tech Elite
iTrader: (75)
 
imprsme's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Va.
Posts: 3,861
Trader Rating: 75 (99%+)
Default

Now it’s amazon pop ups every time I try to look at anything in here.

With these you can’t get back to the site without closing that window and coming back only to have it do it 3,4,5 more times before I can look at one thread.


Someone really need to get in this before people leave this site to not come back.

Rctech has to much info within these pages and too loyal of users to have to be going thru this to use the site.
imprsme is offline  
Reply With Quote
Old 12-24-2017, 02:26 PM
  #169  
Tech Elite
iTrader: (58)
 
1/8 IC Fan's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: North America & Europe
Posts: 3,122
Trader Rating: 58 (98%+)
Default

I use a pop up blocker on my phone, and do not allow it to save site data, i.e what sites I visit.

I pop ups for me, running on my Android S8.

Yet in all fairness, I always switch to desktop after the search and opening RCtech, as the mobile site sucks!!
1/8 IC Fan is offline  
Reply With Quote
Old 12-24-2017, 04:47 PM
  #170  
Tech Initiate
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 22
Default

For crying out loud this is annoying!
Brianisoutside is offline  
Reply With Quote
Old 12-24-2017, 10:38 PM
  #171  
Tech Champion
iTrader: (362)
 
peter george's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: queens ny
Posts: 9,163
Trader Rating: 362 (100%+)
Default

Redirecting to some fake ass App Store impossible to stay logged on . Btw is rctech attendance low ? Not seeing the valume of members like in the past
Billy Kelly likes this.
peter george is offline  
Reply With Quote
Old 12-25-2017, 04:37 AM
  #172  
Tech Adept
iTrader: (18)
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 215
Trader Rating: 18 (100%+)
Default

This is still an issue. Same problem.
powerjames is offline  
Reply With Quote
Old 12-25-2017, 09:07 AM
  #173  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
Join Date: Aug 2017
Location: Twin Cities, Minnesota
Posts: 586
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Who wants to visit a site that is loaded with malicious ads that the tech admins can’t/won’t fix? Same reason RCU is a ghost town. IB won’t fix it. Bigger and better things to do.

Even RCGroups can’t get their crap straight. Imagine that - they sold out to some marketing company. More internet BS. Long live the hobby!
SlowLST2 is offline  
Reply With Quote
Old 12-25-2017, 10:56 AM
  #174  
Tech Addict
iTrader: (11)
 
gabor szilagyi's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: greensboro nc
Posts: 541
Trader Rating: 11 (100%+)
Default Same here!

Annoying!
gabor szilagyi is offline  
Reply With Quote
Old 12-26-2017, 07:43 PM
  #175  
Tech Regular
iTrader: (17)
 
Join Date: Sep 2016
Location: Indiana
Posts: 460
Trader Rating: 17 (100%+)
Default

Any fix for this? Itís happens multiple times in a row. Trying to reply to a thread or pm is next to impossible.
tylem28 is offline  
Reply With Quote
Old 12-27-2017, 07:27 AM
  #176  
JsK
Tech Master
iTrader: (10)
 
JsK's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: S.Oregon
Posts: 1,672
Trader Rating: 10 (100%+)
Default

Get a differnt browser that supports an add block. Opera, Brave ect.
JsK is offline  
Reply With Quote
Old 12-28-2017, 06:20 AM
  #177  
Tech Initiate
iTrader: (12)
 
Join Date: May 2012
Posts: 22
Trader Rating: 12 (100%+)
Default Pop-Ups

Similar thing is happening on my iPhone. Site is almost unusable.
alcastillo95 is offline  
Reply With Quote
Old 12-28-2017, 11:57 AM
  #178  
Bud
Tech Regular
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 459
Default

Originally Posted by burnnitro View Post
my chrome browser blocks the site from loading scripts from unauthenticated sources.(a little notice in the address bar) this site seems to have become a security risk. especially if you're on a windows computer. that's what happens to all the forums that has been bought up by ad companies. https://www.internetbrands.com/
if it continues google will flag it as an unsafe site and all you will see is a red screen telling you it's a security risk. it happened to my friends motorcycle forum.

if I click on the icon in the address bar it takes me to this, https://support.google.com/chrome/an...840060371&rd=2 these ad companies are a backdoor into your computer and these sites like RCtech are how you get viruses etc.

I used to come here on one of two pcs. The one with AVG won't let me come here any more. I just get a screen saying it's an unsecure site and it won't open the site. The other pc has Mac Afee security and I'm getting a bar at the bottom of each page asking if I want to see everything or just the secure stuff. Something has changed in here. This started about a month ago.
Bud is offline  
Reply With Quote
Old 12-28-2017, 03:25 PM
  #179  
Administrator
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 145
Default

Thanks for keeping us updated guys. I want you to know that we are aware of the situation and that it is an on-going process to solve it. As always, it's best to keep us updated with detailed descriptions of your problems and screenshots so that we can best understand what it happening on your end.
IBThomas is offline  
Reply With Quote
Old 12-29-2017, 06:30 AM
  #180  
Tech Apprentice
 
sum guy's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: Vietnam
Posts: 69
Default

hmm... rctech is still perfectly a-ok for me, i live in Vietnam, by the way.
sum guy is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Terms of Service