Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > R/C Tech Site Forum
Issues with site.....Constant pop ups >

Issues with site.....Constant pop ups

Issues with site.....Constant pop ups

Reply

Old 01-04-2016, 02:12 AM
  #1  
Suspended
Thread Starter
iTrader: (63)
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1,521
Trader Rating: 63 (100%+)
Default Issues with site.....Constant pop ups

Another user posted about this issue and I stepped in to defend the site because I was not experiencing the problem. However, it has started with me and is continually getting worse.

It's not just an ordinary "pop up". It will completely change the page I'm on and I can not go back to the previous page unless I hit the back button numerous times. At that point I'm back at the forum index. It literally took me 7 minutes to look at one post.
I never get this page changing pop up on any other site.

I am a very patient person but this is getting on my nerves.

Who else is experiencing this issue?
Vintageguy is offline  
Reply With Quote
Old 01-04-2016, 08:05 PM
  #2  
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 821
Default

be more specific/post screen shots?

Also list your device type and browser?
IBobi is offline  
Reply With Quote
Old 01-04-2016, 08:49 PM
  #3  
Tech Initiate
iTrader: (2)
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 34
Trader Rating: 2 (100%+)
Default Constant pop ups

It's been happening to me as well on my iPhone 4s while using Google browser.
Hankey84 is offline  
Reply With Quote
Old 01-04-2016, 09:51 PM
  #4  
Suspended
Thread Starter
iTrader: (63)
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1,521
Trader Rating: 63 (100%+)
Default

It happens on the following devices:

IPhone 4S
Ipad
Samsung Galaxy grand prime
Samsung TAB A

Happens with different browsers as well.
Vintageguy is offline  
Reply With Quote
Old 01-05-2016, 10:27 AM
  #5  
Tech Lord
iTrader: (52)
 
Cpt.America's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Washington State
Posts: 11,084
Trader Rating: 52 (100%+)
Default

I can't use the site on my phone at all anymore... it's even more difficult to moderate.
Cpt.America is offline  
Reply With Quote
Old 01-05-2016, 12:33 PM
  #6  
Suspended
Thread Starter
iTrader: (63)
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1,521
Trader Rating: 63 (100%+)
Default

Here is a screen shot from just a few minutes ago. This time I couldn't even go back, I had to close the browser completely.

This really needs to be fixed.

This one was some sort of Facebook scam. I don't even have a Facebook account so it can't be blamed on that.
Attached Thumbnails Issues with site.....Constant pop ups-screenshot_2016-01-05-13-29-00.png  
Vintageguy is offline  
Reply With Quote
Old 01-05-2016, 03:11 PM
  #7  
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 821
Default

Sorry guys let me see what I can do -- thank you for all the great info on this issue!

Paul
IBobi is offline  
Reply With Quote
Old 01-07-2016, 08:31 AM
  #8  
Tech Adept
iTrader: (2)
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 202
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

This is happening to me as well.

Not only does this site feel heavier now loading pages but I also do get the ads taking over the screen. Once this happens it seem to re-format the page layout and the only thing to do is refresh the page.

I'm using Safari OS X Yosemite on a desktop and Macbook Air, hope this helps.
Vincent_Diesel is offline  
Reply With Quote
Old 01-07-2016, 11:38 AM
  #9  
Super Moderator
iTrader: (31)
 
racer1812's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: RIP 'Chopper', 4/18/13 miss you bud:(
Posts: 15,235
Trader Rating: 31 (100%+)
Default

Hmmm.. I have ZERO issues on a Samsung Note5 with whatever Samsung/Sprint uses for a browser. No pop ups, no redirects.
racer1812 is offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2016, 05:11 PM
  #10  
Tech Apprentice
 
Over-rev's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Florida
Posts: 91
Default

Haven't had any issues yet on an Iphone 5s.
Over-rev is offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2016, 05:16 PM
  #11  
Tech Elite
iTrader: (103)
 
LOW ET's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: cleveland, ohio
Posts: 3,127
Trader Rating: 103 (100%+)
Default

i dont have problems with pop ups but whenever that nissan leaf advertisement shows up in one of the headers, everything will freeze until the advertisement is done playing. this is on a pc.
LOW ET is offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2016, 09:27 PM
  #12  
Super Moderator
iTrader: (2)
 
Grizzbob's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Sand Springs, OK
Posts: 3,067
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Originally Posted by racer1812 View Post
Hmmm.. I have ZERO issues on a Samsung Note5 with whatever Samsung/Sprint uses for a browser. No pop ups, no redirects.
Same here on my Samsung Galaxy S6 on Verizon, no issues(though I prefer not to use it for this, as I still don't like keyboards that are that small, much prefer my PC's keyboard)....
Grizzbob is offline  
Reply With Quote
Old 02-04-2016, 11:17 AM
  #13  
Tech Champion
 
Roelof's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Holland
Posts: 8,275
Default

Happens twice just a moment ago with opening a topicand a full size advertisement shows upinstead of the topic...

The 1st was fake by detecting a slw Win7 wanting me to install speedo's.......
Roelof is offline  
Reply With Quote
Old 02-04-2016, 11:39 AM
  #14  
Tech Adept
iTrader: (13)
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 244
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

The forum has to make money somehow....
I don't mind it at all.
yifuqiao is offline  
Reply With Quote
Old 02-04-2016, 02:06 PM
  #15  
Tech Champion
 
Roelof's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Holland
Posts: 8,275
Default

I have no problems wit banners but showing me different pages than the ones I wanted to see and then for sure with the offer to install adaware like software is anoying and not safe.
Roelof is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service