Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > R/C Tech Site Forum
Thanks for making this the worst site to navigate >

Thanks for making this the worst site to navigate

Thanks for making this the worst site to navigate

Reply

Old 12-05-2015, 07:15 PM
  #1  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (73)
 
Metalsoft's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Nashville, TN
Posts: 2,060
Trader Rating: 73 (100%+)
Default Thanks for making this the worst site to navigate

Freaking horrible. Sold out to every damn ad agency you could.

Almost impossible to navigate on my phone...


Ridiculous.

Hey thanks for the for sale forum though.
Metalsoft is offline  
Reply With Quote
Old 12-06-2015, 12:23 PM
  #2  
Super Moderator
iTrader: (31)
 
racer1812's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: RIP 'Chopper', 4/18/13 miss you bud:(
Posts: 15,235
Trader Rating: 31 (100%+)
Default

Are you using the mobile version or the full site while on your phone?
racer1812 is offline  
Reply With Quote
Old 12-14-2015, 02:44 PM
  #3  
Tech Fanatic
iTrader: (5)
 
Cosmo's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Roanoke, VA
Posts: 830
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

I get random popup pages using the mobile site on my phone. Things claiming I've won a new phone and stuff like that. Thought I was just accidentally clicking on a link that I didn't see or something, so I tried it out. Opened a page and just left it sitting. A minute or so later the same page popped up.
Cosmo is offline  
Reply With Quote
Old 12-19-2015, 01:52 AM
  #4  
Suspended
iTrader: (63)
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1,521
Trader Rating: 63 (100%+)
Default

Originally Posted by Cosmo View Post
I get random popup pages using the mobile site on my phone. Things claiming I've won a new phone and stuff like that. Thought I was just accidentally clicking on a link that I didn't see or something, so I tried it out. Opened a page and just left it sitting. A minute or so later the same page popped up.
I have used mobile and full site versions on both my phones (android & apple) as well as on my tablet. The ONLY pop ups I have ever seen on here is for Amain. There was an issue with their ad popping up with every page change but the staff promptly addressed the issue and fixed it.

Web boards / forums such as rctech that are FREE for users / members have to advertise. It is their source of funding to keep the site going. Without funding the site would be a disaster. Whenever a technical issue occurs someone has to fix it. That person or people need to be paid for their services.

Check phone settings. My old phone had issues with pop ups on certain sites but I was to turn off a setting (not sure what it was) and it fixed that problem.
Vintageguy is offline  
Reply With Quote
Old 03-25-2016, 08:33 PM
  #5  
Tech Elite
iTrader: (18)
 
PAPOSWING's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 2,953
Trader Rating: 18 (100%+)
Default

It is horrible to find anything in rctech these days.

Thats why i rearly get on it. Usually i have to tell others to send me the link to view certain things. So I know how it feels.
PAPOSWING is offline  
Reply With Quote
Old 03-25-2016, 10:14 PM
  #6  
Tech Lord
iTrader: (52)
 
Cpt.America's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Washington State
Posts: 11,084
Trader Rating: 52 (100%+)
Default

zero issues here.
Cpt.America is offline  
Reply With Quote
Old 03-25-2016, 10:34 PM
  #7  
Tech Champion
iTrader: (96)
 
whitrzac's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: WI
Posts: 5,808
Trader Rating: 96 (100%+)
Default

Originally Posted by Cpt.America View Post
zero issues here.
Adds on RCT are based off of user tracking/history. Just because most don't have a problem does not mean there isn't one.
whitrzac is offline  
Reply With Quote
Old 03-25-2016, 11:11 PM
  #8  
Tech Lord
iTrader: (52)
 
Cpt.America's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Washington State
Posts: 11,084
Trader Rating: 52 (100%+)
Default

Originally Posted by whitrzac View Post
Adds on RCT are based off of user tracking/history. Just because most don't have a problem does not mean there isn't one.
I didn't say there wasn't one.
Cpt.America is offline  
Reply With Quote
Old 03-25-2016, 11:26 PM
  #9  
Tech Adept
iTrader: (9)
 
Join Date: Feb 2007
Location: Chino Hills, CA
Posts: 119
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

First world problems
speed_dmon is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service