Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > R/C Tech Site Forum
Issue with Private messaging? >

Issue with Private messaging?

Issue with Private messaging?

Reply

Old 05-05-2015, 09:48 PM
  #1  
Super Moderator
Thread Starter
iTrader: (168)
 
Matt Trimmings's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Tucson AZ
Posts: 6,245
Trader Rating: 168 (100%+)
Default Issue with Private messaging?

I don't think I can pm members anymore for some reason. I used to be able to click on the members name from a post and it gave a drop down where I could choose to send a pm, now it just takes me to the members page. Im not sure what is going on...
Matt Trimmings is offline  
Reply With Quote
Old 05-06-2015, 05:12 AM
  #2  
Super Moderator
iTrader: (27)
 
DRTMI's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Michigan
Posts: 951
Trader Rating: 27 (100%+)
Default

Drop down working here, using Chrome on Windows 7
DRTMI is offline  
Reply With Quote
Old 05-06-2015, 04:43 PM
  #3  
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 821
Default

Works fine.
IBobi is offline  
Reply With Quote
Old 05-06-2015, 04:47 PM
  #4  
Super Moderator
Thread Starter
iTrader: (168)
 
Matt Trimmings's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Tucson AZ
Posts: 6,245
Trader Rating: 168 (100%+)
Default

I'm going to say its browser related. I will have to try it at home as I mainly go on here at work. Thanks for looking into it.
Matt Trimmings is offline  
Reply With Quote
Old 08-05-2015, 04:07 PM
  #5  
Tech Elite
iTrader: (58)
 
Stubbs's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Raleigh, NC
Posts: 2,183
Trader Rating: 58 (100%+)
Default

If you add RCTech.net to the Internet Explorer compatibility view sites, it'll work fine.

I'm on Windows 7 / IE11.
Stubbs is offline  
Reply With Quote
Old 08-18-2015, 04:21 PM
  #6  
Tech Master
iTrader: (110)
 
fullsyzz's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Reno, Nevada
Posts: 1,630
Trader Rating: 110 (100%+)
Default

I'm having the same issue now that I'm on Windows 10 using IE. Try to click members name and it just goes to the member page. No drop down options. Using Windows Edge I can get the drop down, but not with IE.
fullsyzz is online now  
Reply With Quote
Old 08-18-2015, 04:24 PM
  #7  
Tech Master
iTrader: (110)
 
fullsyzz's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Reno, Nevada
Posts: 1,630
Trader Rating: 110 (100%+)
Default

Just did Stubbs suggestion and now I get the drop down when clicking the member name. Thank you Stubbs! There's definitely an issue with Windows 10 and IE without adding the URL to the compatibility list.
fullsyzz is online now  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service