R/C Tech Forums

R/C Tech Forums (https://www.rctech.net/forum/)
-   R/C Tech Site Forum (https://www.rctech.net/forum/r-c-tech-site-forum-14/)
-   -   Trouble upload images to personal RCTech albums??? (https://www.rctech.net/forum/r-c-tech-site-forum/665477-trouble-upload-images-personal-rctech-albums.html)

csb510 09-27-2012 05:03 PM

Trouble upload images to personal RCTech albums???
 
Hi all,

I am having trouble uploading images to my RCtech album. It seems everytime I attempt to do so I get the following message:


"Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable
Guru Meditation:

XID: 1280307056"
This has been happening the past two days. I was only able to upload one image successfully. My upload limit as of today is limited to 59 more images. Any help is appreciated.

Thanks.

csb510 09-29-2012 01:21 PM

I figured it out. It was a DNS issue

R/C Lidz 01-25-2013 08:44 AM

also having problems with the albums.

For one, when I click on Album- it takes me to another user's album (Glitter Lidz):weird: Go ahead click on the albums in my profile- please see what it does for you.

When I do get to my albums, it won't let me in them. I have made three albums to try different things to get it, but none work. The links just take me back to my Albums homepage.

Any words of advice?

manley613 02-03-2013 05:31 PM

I had a problem just a few minutes ago and you have to make sure the image size is correct. it says it right below.

Meradin 02-04-2013 12:49 PM

Similar problem but more basic than that. I cannot seem to find out how to load pictures to my albums. I found out how to make them but not how add to them.

ibobi 02-04-2013 02:24 PM


Originally Posted by R/C Lidz (Post 11726952)
also having problems with the albums.

For one, when I click on Album- it takes me to another user's album (Glitter Lidz):weird: Go ahead click on the albums in my profile- please see what it does for you.

When I do get to my albums, it won't let me in them. I have made three albums to try different things to get it, but none work. The links just take me back to my Albums homepage.

Any words of advice?

It's the / in your username. We can change your name if you'd like, or you can continue to use your workaround.

Paul

KoneRacing 02-11-2013 12:35 PM

same prob thanks this helped...


All times are GMT -7. It is currently 02:05 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.3.8
Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.