Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > R/C Tech Site Forum
Site Issues: Technical >

Site Issues: Technical

Like Tree12Likes

Site Issues: Technical

Reply

Old 01-08-2018, 03:51 PM
  #901  
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 799
Default

Originally Posted by 1/8 IC Fan View Post
when submitting feedback, I noticed when i copy the thread address as an https it will not let me submit, and i must change it to read the regular http (minus the s).

not sure if this had been previously discussed...

its really a non issue for me, just want to offer up what works for me to leave feedback.
Can you be more specific about what you are doing and what happens?
IBobi is offline  
Reply With Quote
Old 01-23-2018, 08:37 AM
  #902  
Tech Master
iTrader: (7)
 
RC10Nick's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,349
Trader Rating: 7 (100%+)
Default

Something I've noticed that is kind of annoying: If I receive a notification that someone liked a post, that notification remains as a "new notification" even if I follow the link to review whatever the notification was for. The notification only goes away by logging out then logging back in.
RC10Nick is offline  
Reply With Quote
Old 01-24-2018, 07:13 AM
  #903  
Super Moderator
iTrader: (31)
 
racer1812's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: RIP 'Chopper', 4/18/13 miss you bud:(
Posts: 15,068
Trader Rating: 31 (100%+)
Default

Originally Posted by RC10Nick View Post
Something I've noticed that is kind of annoying: If I receive a notification that someone liked a post, that notification remains as a "new notification" even if I follow the link to review whatever the notification was for. The notification only goes away by logging out then logging back in.
Top right corner under your name, click "your notifications". Then click "new likes received". After 10-20 minutes (not sure exactly) the counter will reset to zero.
racer1812 is offline  
Reply With Quote
Old 02-12-2018, 03:24 AM
  #904  
Tech Initiate
iTrader: (2)
 
cordell12's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Location: Dayton TX (outside of Houston)
Posts: 35
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

I keep getting logged out of the site, constantly. On mobile using Chrome browser it will keep me logged in for days. The problem is on my PC running Ubuntu (Linux) with Chrome browser. If I step away for 10 minutes, come back, Ill be logged out. I looked in the User CP for a option, bought Elite Membership to look for the option, but cant see where to "remain signed in".

Thanks
cordell12 is offline  
Reply With Quote
Old 02-13-2018, 12:55 PM
  #905  
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 799
Default

Originally Posted by cordell12 View Post
I keep getting logged out of the site, constantly. On mobile using Chrome browser it will keep me logged in for days. The problem is on my PC running Ubuntu (Linux) with Chrome browser. If I step away for 10 minutes, come back, Ill be logged out. I looked in the User CP for a option, bought Elite Membership to look for the option, but cant see where to "remain signed in".

Thanks
When you log in, click REMEMBER ME.

And be sure your browser allows and keeps cookies.
IBobi is offline  
Reply With Quote
Old 02-20-2018, 10:12 PM
  #906  
Tech Rookie
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3
Default Profile probs

Need to know why I went from tech master with 100 positive trader rating to tech rookie with 0, ive been a member on here sense 2007??
mickcarver is offline  
Reply With Quote
Old 02-21-2018, 11:56 AM
  #907  
Super Moderator
iTrader: (199)
 
Marcos.J's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Semper Fi
Posts: 28,860
Trader Rating: 199 (100%+)
Default

Originally Posted by mickcarver View Post
Need to know why I went from tech master with 100 positive trader rating to tech rookie with 0, ive been a member on here sense 2007??
Maybe you were logged on the wrong account , you have 2 very close together in the name (p/s) according to the terms and conditions you are only allows 1 account. Aka ””mickrcarver””
IBobi likes this.
Marcos.J is offline  
Reply With Quote
Old 04-11-2018, 10:35 AM
  #908  
Tech Master
iTrader: (3)
 
Join Date: May 2008
Location: Calgary, Ab
Posts: 1,133
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />
&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
what with the web coding being added to a post when&lt;br /&gt;<br />
quoting &amp; editing on my laptop?<br />
<br />
Thanks
chongo is offline  
Reply With Quote
Old 04-11-2018, 11:24 AM
  #909  
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 799
Default

This has been reported, thank you.
IBobi is offline  
Reply With Quote
Old 04-16-2018, 09:10 AM
  #910  
Tech Addict
iTrader: (58)
 
Goof's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Spokane wa
Posts: 735
Trader Rating: 58 (98%+)
Default

I have a unread picture comment notification that I can't get rid of it's been there for weeks quite annoying
Goof is offline  
Reply With Quote
Old 04-23-2018, 10:17 AM
  #911  
Tech Master
iTrader: (18)
 
Join Date: Oct 2011
Location: Fort Collins, CO
Posts: 1,810
Trader Rating: 18 (100%+)
Default

Is pdf attachment upload not working correctly? Additionally, is there a way to get a photo attachment to display a thumbnail in the post (that can be zoomed on) rather than the entire image at full size?
LloydLoar is offline  
Reply With Quote
Old 04-24-2018, 01:01 PM
  #912  
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 799
Default

Originally Posted by LloydLoar View Post
Is pdf attachment upload not working correctly? Additionally, is there a way to get a photo attachment to display a thumbnail in the post (that can be zoomed on) rather than the entire image at full size?
PDF should work fine.

Photo attachments/thumbnails are no more. Just use the "picture" icon and upload the photos inline in posts now.
IBobi is offline  
Reply With Quote
Old 05-10-2018, 02:48 AM
  #913  
Tech Champion
 
Roelof's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Holland
Posts: 7,167
Default

I have a notification of a like but when going to it it (list of likes) says the page does not excist.
EbbTide likes this.
Roelof is online now  
Reply With Quote
Old 05-10-2018, 09:17 AM
  #914  
Tech Elite
iTrader: (39)
 
EbbTide's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Bay Area, Ca
Posts: 3,983
Trader Rating: 39 (100%+)
Default

Originally Posted by Roelof View Post
I have a notification of a like but when going to it it (list of likes) says the page does not excist.
I'm getting this same issue when I try to read any of my notifications. And when I try to see my profile it is also saying the page does not exist. Am I not a part of the Matrix anymore?!
EbbTide is offline  
Reply With Quote
Old 05-10-2018, 01:35 PM
  #915  
Super Moderator
iTrader: (31)
 
racer1812's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: RIP 'Chopper', 4/18/13 miss you bud:(
Posts: 15,068
Trader Rating: 31 (100%+)
Default

I get the same thing on my phone. With both the full site and Mobile versions.
racer1812 is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service