Like Tree2Likes

Multi quote?

Reply

Old 10-19-2018, 11:47 AM
  #1  
Tech Champion
Thread Starter
 
Roelof's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Holland
Posts: 8,017
Default Multi quote?

With the old software the MQ was simple, select all quotes by the MQ button and use the last with quote to pen a new post edittor with all selected quotes.

Somehow this does not work and I can not see how toe make it work again.
Roelof is online now  
Reply With Quote
Old 10-20-2018, 01:35 PM
  #2  
Tech Elite
iTrader: (91)
 
1/8 IC Fan's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: North America & Europe
Posts: 4,920
Trader Rating: 91 (100%+)
Default

On the desktop site?
1/8 IC Fan is offline  
Reply With Quote
Old 10-20-2018, 01:36 PM
  #3  
Tech Elite
iTrader: (91)
 
1/8 IC Fan's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: North America & Europe
Posts: 4,920
Trader Rating: 91 (100%+)
Default

Originally Posted by Roelof View Post
With the old software the MQ was simple, select all quotes by the MQ button and use the last with quote to pen a new post edittor with all selected quotes.

Somehow this does not work and I can not see how toe make it work again.
Originally Posted by 1/8 IC Fan View Post
On the desktop site?
worked now. MQ changed to red status, then i hit quote on mine... no issues
1/8 IC Fan is offline  
Reply With Quote
Old 10-20-2018, 03:11 PM
  #4  
Tech Champion
Thread Starter
 
Roelof's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Holland
Posts: 8,017
Default

I only see the last quote in the text edittor.
I am using Win7 and IE11
Roelof is online now  
Reply With Quote
Old 10-20-2018, 05:28 PM
  #5  
R/C Tech Elite Member
iTrader: (70)
 
Join Date: Oct 2010
Location: branchville nj
Posts: 3,464
Trader Rating: 70 (100%+)
Default

Originally Posted by Roelof View Post
With the old software the MQ was simple, select all quotes by the MQ button and use the last with quote to pen a new post edittor with all selected quotes.

Somehow this does not work and I can not see how toe make it work again.
Originally Posted by Roelof View Post
I only see the last quote in the text edittor.
I am using Win7 and IE11
works fine on mobile
freaksofnature is offline  
Reply With Quote
Old 10-21-2018, 02:50 AM
  #6  
Tech Champion
Thread Starter
 
Roelof's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Holland
Posts: 8,017
Default

It looks Microsoft related.

Yesterday I started up my Win10 tablet (I only use when I go away for a few days) and did the test. I have the same issue in IE11 and Edge but with Google Chrome it seems to work.

So 2 different Windows based machines both with IE11 and one with Edge show all the same problem.
Roelof is online now  
Reply With Quote
Old 10-22-2018, 10:37 AM
  #7  
RETIRED -- DO NOT PM
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 232
Default

Originally Posted by Roelof View Post
It looks Microsoft related.

Yesterday I started up my Win10 tablet (I only use when I go away for a few days) and did the test. I have the same issue in IE11 and Edge but with Google Chrome it seems to work.

So 2 different Windows based machines both with IE11 and one with Edge show all the same problem.
Yeah, looks like it's not working on IE. I'll send a report to our tech team.
IBThomas is offline  
Reply With Quote
Old 10-22-2018, 03:25 PM
  #8  
RETIRED -- DO NOT PM
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 232
Default

test
IBThomas is offline  
Reply With Quote
Old 10-22-2018, 03:26 PM
  #9  
RETIRED -- DO NOT PM
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 232
Default

Originally Posted by Roelof View Post
With the old software the MQ was simple, select all quotes by the MQ button and use the last with quote to pen a new post edittor with all selected quotes.

Somehow this does not work and I can not see how toe make it work again.
Originally Posted by 1/8 IC Fan View Post
On the desktop site?
Originally Posted by Roelof View Post
I only see the last quote in the text edittor.
I am using Win7 and IE11
test
IBThomas is offline  
Reply With Quote
Old 10-31-2018, 10:52 AM
  #10  
RETIRED -- DO NOT PM
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 232
Default

Originally Posted by Roelof View Post
I only see the last quote in the text edittor.
I am using Win7 and IE11
So it looks like the issue was that you may have been multi-quoting incorrectly. After you select which posts you'd like to quote, do not quote the final post, use the reply function instead. It should save all the posts you have quoted.
IBThomas is offline  
Reply With Quote
Old 10-31-2018, 12:20 PM
  #11  
Tech Champion
Thread Starter
 
Roelof's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Holland
Posts: 8,017
Default

Sadly that does not work either. If I do a MQ of 3 postst and click the "post reply" button no quotes are done.

Indeed in Chrome that works as also the way I mentioned first by clicking the quote button from the last MQ selected message.

I do not know if it has something to do with it but under the quick reply window there is a check box "Quote message in reply" that I can not select.
Roelof is online now  
Reply With Quote
Old 11-01-2018, 09:22 AM
  #12  
RETIRED -- DO NOT PM
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 232
Default

Originally Posted by Roelof View Post
I only see the last quote in the text edittor.
I am using Win7 and IE11
Originally Posted by freaksofnature View Post
works fine on mobile
Originally Posted by Roelof View Post
It looks Microsoft related.

Yesterday I started up my Win10 tablet (I only use when I go away for a few days) and did the test. I have the same issue in IE11 and Edge but with Google Chrome it seems to work.

So 2 different Windows based machines both with IE11 and one with Edge show all the same problem.
Originally Posted by Roelof View Post
With the old software the MQ was simple, select all quotes by the MQ button and use the last with quote to pen a new post edittor with all selected quotes.

Somehow this does not work and I can not see how toe make it work again.
Originally Posted by 1/8 IC Fan View Post
On the desktop site?
Originally Posted by Roelof View Post
Sadly that does not work either. If I do a MQ of 3 postst and click the "post reply" button no quotes are done.

Indeed in Chrome that works as also the way I mentioned first by clicking the quote button from the last MQ selected message.

I do not know if it has something to do with it but under the quick reply window there is a check box "Quote message in reply" that I can not select.
I should have been more clear. Don't use the quick reply button, use the post reply button. I've circled in red where to find the right button.

IBThomas is offline  
Reply With Quote
Old 11-01-2018, 10:16 AM
  #13  
Tech Champion
Thread Starter
 
Roelof's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Holland
Posts: 8,017
Default

That I have done but did not work in IE and Edge, but all did work in Chrome
Roelof is online now  
Reply With Quote
Old 11-06-2018, 10:13 AM
  #14  
RETIRED -- DO NOT PM
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 232
Default

Originally Posted by Roelof View Post
That I have done but did not work in IE and Edge, but all did work in Chrome
Ok, thanks. I've updated my report to tech with your information.
IBThomas is offline  
Reply With Quote
Old 02-10-2019, 08:43 AM
  #15  
Tech Champion
Thread Starter
 
Roelof's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Holland
Posts: 8,017
Default

Any progress?
Roelof is online now  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service