Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > R/C Tech Site Forum
RCT Update: Master Mobile Issues Thread >

RCT Update: Master Mobile Issues Thread

RCT Update: Master Mobile Issues Thread

Reply

Old 04-10-2018, 11:40 AM
  #1  
Tech Adept
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Andybellus's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: So Cal
Posts: 115
Trader Rating: 4 (100%+)
Default RCT Update: Master Mobile Issues Thread

Please fix mobile if you're not already working on it. I can see/access all thread titles but if i click on them, nothing but white, no thread/content.

Last edited by Andybellus; 04-10-2018 at 05:02 PM.
Andybellus is offline  
Reply With Quote
Old 04-10-2018, 12:11 PM
  #2  
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 821
Default

Originally Posted by Andybellus View Post
Please fix mobile if your not already working on it. I can see/access all thread titles but if i click on them, nothing but white, no thread/content.
<br />
<br />

I see it, thank you for reporting!
IBobi is offline  
Reply With Quote
Old 04-10-2018, 01:36 PM
  #3  
Tech Fanatic
iTrader: (8)
 
Kremzeek's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Mt. Horeb, WI
Posts: 951
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

I'm getting 500 errors when viewing forum threads in Chrome on Android. Switching to desktop site works though. Oddly enough, I can view categories fine. Just problems with the actual threads.

Last edited by Kremzeek; 04-10-2018 at 01:55 PM.
Kremzeek is offline  
Reply With Quote
Old 04-10-2018, 02:11 PM
  #4  
RETIRED -- DO NOT PM
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 232
Default RCT Update: Master Mobile Issues Thread

Please post all the problems, questions, and updates you have concerning the mobile site here. This will allow us to better track your issues and provide you with information efficiently.
IBThomas is offline  
Reply With Quote
Old 04-10-2018, 02:19 PM
  #5  
Tech Master
iTrader: (1)
 
Join Date: Sep 2010
Location: Chicagoland
Posts: 1,860
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

A friend on mobile, using chrome on android, is getting a 500 error trying to load the forum.

He can't post here, for obvious reasons. :-)
Nerobro is offline  
Reply With Quote
Old 04-10-2018, 02:28 PM
  #6  
RETIRED -- DO NOT PM
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 232
Default

Originally Posted by Nerobro View Post
A friend on mobile, using chrome on android, is getting a 500 error trying to load the forum.

He can't post here, for obvious reasons. :-)
Thanks for the info, Nerobro. Looking into it.
IBThomas is offline  
Reply With Quote
Old 04-10-2018, 02:34 PM
  #7  
RETIRED -- DO NOT PM
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 232
Default

Update: You should be able to view threads in mobile fine now.
IBThomas is offline  
Reply With Quote
Old 04-10-2018, 02:53 PM
  #8  
Tech Master
iTrader: (1)
 
Join Date: Sep 2010
Location: Chicagoland
Posts: 1,860
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Looks good on my Galaxy S7 with chrome. And only one ad... though it was a video ad. It works significantly better than it did previously.

Before it would default to infinite scroll, with no good indicator of when threads changed.
Nerobro is offline  
Reply With Quote
Old 04-10-2018, 05:08 PM
  #9  
Tech Adept
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Andybellus's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: So Cal
Posts: 115
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Working on my iPhone with chrome and safari, Thanks!
Andybellus is offline  
Reply With Quote
Old 04-10-2018, 05:23 PM
  #10  
RETIRED -- DO NOT PM
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 232
Default

Originally Posted by Nerobro View Post
Looks good on my Galaxy S7 with chrome. And only one ad... though it was a video ad. It works significantly better than it did previously.

Before it would default to infinite scroll, with no good indicator of when threads changed.
Did the video ad auto-play?
IBThomas is offline  
Reply With Quote
Old 04-10-2018, 05:44 PM
  #11  
Tech Master
iTrader: (1)
 
Join Date: Sep 2010
Location: Chicagoland
Posts: 1,860
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Yes, they're auto playing. No sound, but even downloading a mp4, or flv, or whatever format it's coming over in, still is a pretty big chunk to get 10-20fps that they're getting there.
Nerobro is offline  
Reply With Quote
Old 04-17-2018, 11:33 AM
  #12  
RETIRED -- DO NOT PM
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 232
Default

Originally Posted by Andybellus View Post
Please fix mobile if you're not already working on it. I can see/access all thread titles but if i click on them, nothing but white, no thread/content.
Sorry for the delayed response, the issue has been resolved.
IBThomas is offline  
Reply With Quote
Old 04-17-2018, 12:59 PM
  #13  
Bud
Tech Regular
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 499
Default

I bounce back and forth between long running script and reloading the page. After about three times, page cannot be found pops up and we start over. This place is just about unusable to me now. Too bad. Was a good site. I'm surprised I could post this.
Bud is offline  
Reply With Quote
Old 04-18-2018, 09:53 AM
  #14  
RETIRED -- DO NOT PM
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 232
Default

Originally Posted by Bud View Post
I bounce back and forth between long running script and reloading the page. After about three times, page cannot be found pops up and we start over. This place is just about unusable to me now. Too bad. Was a good site. I'm surprised I could post this.
What browser and device are you using? I haven't experienced this on Iphone running Safari. Might be an issue with your cache/cookies. Try deleting them.
IBThomas is offline  
Reply With Quote
Old 04-20-2018, 10:37 AM
  #15  
Bud
Tech Regular
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 499
Default

I'm on a pc not a phone. Windows 7, internet explorer browser. I'm pretty sure it has to do with all the adds. This is a real pain in the butt.
Bud is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service