fantom dyno

Reply

Old 03-07-2015, 08:29 PM
  #1  
Tech Adept
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: May 2004
Location: new jerz
Posts: 134
Trader Rating: 2 (100%+)
Default fantom dyno

Looking for a blue or red clamp fantom dyno. I only need the dyno and the software I don't need a laptop with it. Pm me or email [email protected]
knightrider is offline  
Reply With Quote
Old 05-28-2015, 06:54 AM
  #2  
Tech Regular
iTrader: (7)
 
Join Date: Mar 2015
Location: WI
Posts: 360
Trader Rating: 7 (100%+)
Default dyno

Originally Posted by knightrider View Post
Looking for a blue or red clamp fantom dyno. I only need the dyno and the software I don't need a laptop with it. Pm me or email [email protected]
still looking?
xps800doo is offline  
Reply With Quote
Old 05-30-2015, 10:25 AM
  #3  
Tech Adept
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: May 2004
Location: new jerz
Posts: 134
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

What do you have??
knightrider is offline  
Reply With Quote
Old 06-09-2015, 05:34 AM
  #4  
Tech Regular
iTrader: (7)
 
Join Date: Mar 2015
Location: WI
Posts: 360
Trader Rating: 7 (100%+)
Default DYNO

Originally Posted by knightrider View Post
What do you have??
HAVE A RED CLAMP FANTOM, PM ME AN EMAIL OR CELL # I CAN SEND PICS
xps800doo is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Terms of Service