Spektrum DSM2 Receiver

Old 09-08-2010, 08:11 PM
  #1  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (105)
 
cadillac's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,888
Trader Rating: 105 (100%+)
Default Spektrum DSM2 Receiver

Like the title says I am looking for a Spektrum DSM2 receiver or two. I prefer the SR3520, but let me know what you have. Thanks...
cadillac is offline  
Old 09-08-2010, 09:25 PM
  #2  
Tech Master
iTrader: (33)
 
Snowbum32's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: USA
Posts: 1,596
Trader Rating: 33 (100%+)
Default

PM SENT
Snowbum32 is offline  
Old 09-08-2010, 09:34 PM
  #3  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (105)
 
cadillac's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,888
Trader Rating: 105 (100%+)
Default

pm's replied.

cadillac is offline  
Old 09-09-2010, 11:14 AM
  #4  
SPN
Tech Master
iTrader: (201)
 
Join Date: Jun 2009
Location: Red Lion, PA
Posts: 1,435
Trader Rating: 201 (100%+)
Default SR3001 PRO rx

Hello,

I have a DSM2 Pro Receiver for $40 shipped

[email protected] for payment

Carey
SPN is offline  
Old 09-10-2010, 02:10 AM
  #5  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (105)
 
cadillac's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,888
Trader Rating: 105 (100%+)
Default

Originally Posted by SPN
Hello,

I have a DSM2 Pro Receiver for $40 shipped

[email protected] for payment

Carey
The SR3001 is actually a DSM receiver. Don't get me wrong, this is a good deal, but I am looking for a DSM 2 receiver. Thank you for the offer.

Still looking...

cadillac is offline  
Old 09-10-2010, 02:50 PM
  #6  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (105)
 
cadillac's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,888
Trader Rating: 105 (100%+)
Default

cadillac is offline  
Old 09-12-2010, 09:22 PM
  #7  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (105)
 
cadillac's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,888
Trader Rating: 105 (100%+)
Default

cadillac is offline  
Old 09-13-2010, 05:48 PM
  #8  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (105)
 
cadillac's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,888
Trader Rating: 105 (100%+)
Default

cadillac is offline  
Old 09-13-2010, 06:16 PM
  #9  
Tech Regular
iTrader: (6)
 
MiniT21's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 487
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Have one bnip i'll let go for $75... box still isn't open yet. Also it is a 3520
MiniT21 is offline  
Old 09-14-2010, 06:56 AM
  #10  
Tech Fanatic
iTrader: (101)
 
Join Date: May 2006
Location: cincinnati ohio
Posts: 901
Trader Rating: 101 (100%+)
Default Dsm2

I have 2 dsm2 3100 receivers 80 for both.
latemodel13 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.