R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > For Sale/Trade Forums > R/C Items: For Sale/Trade

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-20-2016, 07:34 AM   #1
Tech Adept
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 241
Trader Rating: 21 (100%+)
Default Mylaps transponders

I have 4 mylaps transponders for sale. 3 are 2 wire, and 1 is 3 wire. All are in perfect working condition, and the wires are perfect also. $80ea or will work on price for multiples.

Thanks
Attached Thumbnails
Mylaps transponders-img_0915.jpg  
Woood is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2016, 08:29 AM   #2
Tech Adept
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 241
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

All the 2 wires are sold. 3 wire is still available.
Woood is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2016, 09:47 AM   #3
Tech Adept
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 241
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

3 wire is still available.
Woood is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2016, 11:24 AM   #4
Tech Initiate
 
Join Date: May 2016
Location: Clarksville TN
Posts: 45
Trader Rating: 1 (100%+)
Default Hello

Do you still have a 3 wier
Rvargas77 is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2016, 12:03 PM   #5
Tech Adept
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 241
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

Yes it's still available
Quote:
Originally Posted by Rvargas77 View Post
Do you still have a 3 wier
Woood is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2016, 07:16 AM   #6
Tech Adept
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 241
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

3 wire is still available.
Woood is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2016, 05:21 AM   #7
Tech Adept
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 241
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

3 wire $75
Woood is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2016, 12:22 AM   #8
Tech Rookie
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 1
Default

What's difference on 2/3 wires
Jamesduke1993 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2016, 06:49 AM   #9
Tech Adept
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 241
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

3 wires are the newest and work with any track that has updated their software in the past 5+ years. 2 wires will work with basically any system. With that being said I've never raced anywhere a 3 wire hasn't worked.
Woood is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 11:06 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net