Spektrum S6070

Old 12-27-2013, 12:49 PM
  #1  
Tech Apprentice
Thread Starter
iTrader: (13)
 
Jeramy88's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Las Vegas, NV
Posts: 82
Trader Rating: 13 (100%+)
Default Spektrum S6070

Servo does work but needs a new gear. Sold
Attached Thumbnails Spektrum S6070-20131227_095043_resized.jpg   Spektrum S6070-s60701.jpg   Spektrum S6070-s60702.jpg   Spektrum S6070-s6070.jpg  

Last edited by Jeramy88; 12-31-2013 at 07:02 AM. Reason: sold
Jeramy88 is offline  
Old 12-28-2013, 03:18 PM
  #2  
Tech Apprentice
Thread Starter
iTrader: (13)
 
Jeramy88's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Las Vegas, NV
Posts: 82
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

Bump
Jeramy88 is offline  
Old 12-29-2013, 01:11 PM
  #3  
Tech Apprentice
Thread Starter
iTrader: (13)
 
Jeramy88's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Las Vegas, NV
Posts: 82
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

Bump
And
$20 shipped
Jeramy88 is offline  
Old 12-30-2013, 02:43 PM
  #4  
Tech Apprentice
Thread Starter
iTrader: (13)
 
Jeramy88's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Las Vegas, NV
Posts: 82
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

BUMP!
Jeramy88 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.