Blitz RTR with Upgrades...$90

Reply

Old 12-30-2010, 05:21 PM
  #1  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Dragula426's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: USA
Posts: 351
Trader Rating: 4 (100%+)
Default Blitz RTR with Upgrades...$90

I have a well taken care of Blitz RTR that I never used the stock electronics with. Since I purchased it, I have run my motor, esc, servo & reciever in it.

Since I am selling it, I have returned it back to RTR condition with the stock servo, motor, and esc, and verfied they are all working. It comes with radio, tires, body, lots of spare parts, all the stock parts I removed, the original box, and only needs batteries to run.

Upgrades are ESE arms on all four corners dyed black, acer bearings throughout, ESE front aluminum bulk head and brace, rear titanium turnbuckles....

Whole truck with everything pictured $90

The electronics I ran in it are available if somebody needed them.

http://i427.photobucket.com/albums/p...s/DSC00144.jpg

http://i427.photobucket.com/albums/p...s/DSC00143.jpg

http://i427.photobucket.com/albums/p...s/DSC00142.jpg
__________________
Dragula426 is offline  
Reply With Quote
Old 12-30-2010, 05:25 PM
  #2  
Tech Regular
iTrader: (8)
 
scabsk8s's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: lancaster,ca
Posts: 269
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

pm'ing you
scabsk8s is offline  
Reply With Quote
Old 12-30-2010, 07:00 PM
  #3  
Tech Fanatic
iTrader: (51)
 
bustedpiecesrc's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Muskegon, MI
Posts: 879
Trader Rating: 51 (100%+)
Default

i want dibs if buy goes through
bustedpiecesrc is offline  
Reply With Quote
Old 01-02-2011, 07:44 PM
  #4  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Dragula426's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: USA
Posts: 351
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Sold....

Now sombody needs to buy my other car:

http://www.rctech.net/forum/r-c-item...m-car-f-s.html
Dragula426 is offline  
Reply With Quote
Old 01-02-2011, 07:54 PM
  #5  
Tech Regular
iTrader: (47)
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 357
Trader Rating: 47 (100%+)
Default

[QUOTE=Dragula426;8412566]
The electronics I ran in it are available if somebody needed them.[QUOTE]

Do you have any electonics that you are selling? Tekin Hotwire???
W1KK3D is offline  
Reply With Quote
Old 01-04-2011, 09:32 AM
  #6  
Tech Regular
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Dragula426's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: USA
Posts: 351
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

[QUOTE=W1KK3D;8425974][QUOTE=Dragula426;8412566]
The electronics I ran in it are available if somebody needed them.

Do you have any electonics that you are selling? Tekin Hotwire???
I have an RE I plan on selling, 2 13.5's and a 10.5 motors, all Tekin.....
Dragula426 is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Terms of Service