Go Back  R/C Tech Forums > For Sale/Trade Forums > R/C Items: For Sale/Trade
Spektrum telemetry system $40 shipped >

Spektrum telemetry system $40 shipped

Spektrum telemetry system $40 shipped

Old 05-21-2008, 02:12 PM
  #1  
Tech Addict
Thread Starter
iTrader: (15)
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 664
Trader Rating: 15 (100%+)
Default Spektrum telemetry system $40 shipped

I have a spektrum telemetry system for sale. What you see in the picture is what you get. Has the temp sensor, rpm sensor and the lap sensor. Anyway $40 shipped in the continetal US. If you are interested you can email me at [email protected]

seajj2 is offline  
Old 05-21-2008, 10:04 PM
  #2  
Tech Regular
iTrader: (9)
 
randyreed's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Centralia,Mo (Columbia)
Posts: 412
Trader Rating: 9 (100%+)
Default telemetry

Is this the nitro version?
Anything else needed?
randyreed is offline  
Old 05-22-2008, 09:45 AM
  #3  
Tech Addict
Thread Starter
iTrader: (15)
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 664
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

this is the nitro version. All you would need is the reflective dots they use for the rpm sensor. Also make you own bracket for the rpm sensor. That should be it.
seajj2 is offline  
Old 05-22-2008, 11:38 AM
  #4  
Tech Addict
Thread Starter
iTrader: (15)
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 664
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

hey I found the reflective tape for the rpm sensor. You would just have to make a bracket to hold the sensor.
seajj2 is offline  
Old 05-23-2008, 09:26 AM
  #5  
Tech Regular
iTrader: (9)
 
randyreed's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Centralia,Mo (Columbia)
Posts: 412
Trader Rating: 9 (100%+)
Default telemetry

Do you still have telemetry?
randyreed is offline  
Old 05-23-2008, 09:56 AM
  #6  
Tech Addict
Thread Starter
iTrader: (15)
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 664
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

yes I do
seajj2 is offline  
Old 05-23-2008, 10:00 AM
  #7  
Tech Regular
iTrader: (9)
 
randyreed's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Centralia,Mo (Columbia)
Posts: 412
Trader Rating: 9 (100%+)
Default sell

take 35 shipped?
I will take it now.
randyreed is offline  
Old 05-23-2008, 04:58 PM
  #8  
Tech Regular
iTrader: (9)
 
randyreed's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Centralia,Mo (Columbia)
Posts: 412
Trader Rating: 9 (100%+)
Default payment sent

payment sent
randyreed is offline  
Old 06-11-2008, 09:42 PM
  #9  
Tech Regular
iTrader: (9)
 
randyreed's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Centralia,Mo (Columbia)
Posts: 412
Trader Rating: 9 (100%+)
Default telemetry problem

I bought your telemetry and finally got to install it and the main thing I needed
about it does not work correctly Them temp starts out about 135 for room
temp and fluctuates how far off it is as temp rises. I swapped temp lead with
a buddy and still same problem. This was supposed to e in good working order
but is not. Without temp it is worthless to me. What can we do about this?

Thanks
Randy
randyreed is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.