Like Tree10Likes

Vinyl Cutters!

Old 09-04-2010, 09:36 PM
  #751  
Tech Addict
iTrader: (66)
 
Join Date: Jan 2010
Location: San Leandro, CA
Posts: 740
Trader Rating: 66 (100%+)
Default

Originally Posted by Syxxstring
I a cc330 I use on the mac. I cut straight from Illustrator using the plug in from Graphtec's sight.
I use Avery mask I get from my sign supply shop. Its like $20 for a 24x100 roll.
thanks so much!
goose510 is offline  
Old 09-08-2010, 09:20 AM
  #752  
Tech Regular
 
JRXS_chris's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Manchester, England
Posts: 386
Default

Hi Guys, I've had my Robo for a while now and am pretty good with settings etc.

Any questions PM me and I'll do my best to answer.
JRXS_chris is offline  
Old 09-09-2010, 05:04 PM
  #753  
Tech Champion
iTrader: (88)
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,070
Trader Rating: 88 (100%+)
Default

Hey guys, I just got Adobe Illustrator CS5 a few weeks ago, and I love it! All of the improvements they made are great. Now I'm really looking forward to the plug in release for the Craft robo in October.
MUDVAYNE is offline  
Old 09-30-2010, 04:16 AM
  #754  
Tech Initiate
 
Join Date: Jun 2010
Location: Sydney
Posts: 44
Default

interested to get a craft robo but have a few questions, can it be hooked up to any cutting application, ie i have flexisign can i use this?

also can i put rolls of vinyl such as chrome to make some lettering or isnt it strong enough to cut?
rodneyri is offline  
Old 09-30-2010, 04:29 AM
  #755  
Company Representative
iTrader: (14)
 
Tres's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: WWW.TNT-FX.COM
Posts: 3,403
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

The bigger one is a Graphtec CE serires cutter, Flexi should work fine.
Tres is offline  
Old 09-30-2010, 04:48 AM
  #756  
Tech Initiate
 
Join Date: Jun 2010
Location: Sydney
Posts: 44
Default

im looking at the craft robo III is that the one you mention Tres?

here is the link im looking at in Aus.

http://www.skatkatz.com.au/robo.php
rodneyri is offline  
Old 09-30-2010, 04:56 AM
  #757  
Company Representative
iTrader: (14)
 
Tres's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: WWW.TNT-FX.COM
Posts: 3,403
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

Sorry, No the Pro model.
Tres is offline  
Old 09-30-2010, 05:05 AM
  #758  
Tech Initiate
 
Join Date: Jun 2010
Location: Sydney
Posts: 44
Default

bummer was hoping it would work

thanks for clearing up before i bought the cutter
rodneyri is offline  
Old 09-30-2010, 08:34 PM
  #759  
Tech Adept
iTrader: (24)
 
xmod57's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Georgia
Posts: 200
Trader Rating: 24 (100%+)
Default

Ordered my Iwata Revolution and 12" US CUTTER on Monday, got them both today! Can't wait to get started. Already played around with the IWATA, really like it. Used a Paasche for years...

Ordered Masking Vinyl, just waiting on it to get here.
xmod57 is offline  
Old 10-06-2010, 12:33 PM
  #760  
Tech Master
iTrader: (2)
 
ByteStream's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: 5280 Raceway
Posts: 1,146
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Is the Craft Silhoutte SD a decent cutter? - http://www.craftrobostore.com/

I would be doing paint masks for myself.
ByteStream is offline  
Old 10-06-2010, 05:36 PM
  #761  
Tech Adept
 
dash riprock's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 118
Default

Originally Posted by ByteStream
Is the Craft Silhoutte SD a decent cutter? - http://www.craftrobostore.com/

I would be doing paint masks for myself.
I have one and use it all the time.They are amazing little machines!!I love mine!!
dash riprock is offline  
Old 10-08-2010, 10:38 PM
  #762  
Tech Regular
iTrader: (1)
 
fester's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 342
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

anyone got any flame images I can use to make a mask out of,I found 1 online but looking for different 1s. thanks
fester is offline  
Old 10-09-2010, 08:05 AM
  #763  
Tech Elite
iTrader: (17)
 
W.E.D.Jim's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Kissimmee,Fl.
Posts: 4,948
Trader Rating: 17 (95%+)
Default

I think it is time to sell my Stika Plus STX-8 and upgrade.

I need something that will work with files made in Illustrator. It cuts great and does everything well, except I can't import .ai files..probably not doing it right, but an upgraded more expensive machine should make it easier, lol.



...Jim
W.E.D.
www.wedjim.com
W.E.D.Jim is offline  
Old 10-16-2010, 06:27 PM
  #764  
Tech Rookie
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 15
Default

anyone have the body skin for a proline shift body (losi 2.0) to make my plotter,?? i need the measure....
thx
pablo737 is offline  
Old 10-18-2010, 05:03 PM
  #765  
Tech Rookie
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 5
Default

are cheaper cutters poor quality? mine broke in a week.
cynthia18 is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.