Speed rod in standard XZ-B?

Old 02-10-2011, 05:48 AM
  #1  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (24)
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2,147
Trader Rating: 24 (100%+)
Default Speed rod in standard XZ-B?

I read somewhere (now I can't find the thread) that the XZ-B does not have the oil hole in the rod and that it's better to put the speed rod in the mill. Is anyone experiencing more then avarage wear-n-tear without the Speed rod in this engine?

Also, Are you guys putting the rod in after break in? (I would assume yes?)

Thanks.

EDIT: Oops, I thought I put this in the engine section... My bad..
got_nitro is offline  
Old 02-10-2011, 05:51 AM
  #2  
Tech Regular
iTrader: (21)
 
drewmugx5t's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Charlotte, NC
Posts: 414
Trader Rating: 21 (96%+)
Default

That is true with the vz-b but not with the xz-b
drewmugx5t is offline  
Old 02-10-2011, 05:53 AM
  #3  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (24)
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2,147
Trader Rating: 24 (100%+)
Default

Ahh. Dou

Makes sense now.. Thanks.
got_nitro is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.