Trouble with hyper 7

Reply

Old 06-12-2018, 11:43 AM
  #1  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 1
Default Trouble with hyper 7

Hey everyone, recently purchased a hobao hyper 7 itís in great condition but once itís running as soon as I hit the throttle it cuts out, it seems to want to go but just moves slightly then goes. Please help and thanks in advance
dean
Xxdeano9xx is offline  
Reply With Quote
Old 06-12-2018, 12:05 PM
  #2  
Tech Champion
 
Roelof's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Holland
Posts: 8,300
Default

If it is a used car then get a new glowplug.
Roelof is offline  
Reply With Quote
Old 06-27-2018, 04:29 PM
  #3  
Tech Rookie
 
Join Date: Jun 2018
Location: Los Angeles
Posts: 2
Default

im going though the same thing
speedwayhobby is offline  
Reply With Quote
Old 06-27-2018, 04:57 PM
  #4  
Tech Adept
 
Join Date: Dec 2015
Location: Southern California
Posts: 117
Default

Sounds a lot like either you're not letting it warm up fully or the tune is out of whack. How old is the engine? Has the engine been ran before?
Xpress.. is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service