R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-16-2002, 04:27 PM   #1
Tech Rookie
 
Join Date: Nov 2002
Location: arnold,mo.
Posts: 2
Default motor problems

Hey everyone, jughead here, i have a question please. I bought two nitro rs4 rtr3 cars, one for me, one for my son.Anyway,we been runninr them for a couple weeks now and my son ran his with a friend today and said it died and would not start.I took a look and the exhaust manifold screw was back all the way out.I retightend and got the car started but it runs really rough and minimum power.I then noticed the inside top of the head is a brown burnt color and when i pulled the glow plug out, brown and burnt lookiing downinside also. It is 15 fe motor any help would be appreciated. thanks

JUGHEAD
jughead is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
motor problems?? nighthawk2207 Onroad Nitro Engine Zone 2 06-27-2008 01:54 PM
RC8 motor problems, can you help? H2oSprayer Nitro Off-Road 20 04-26-2008 04:39 PM
motor problems... rc pro Electric Off-Road 8 08-18-2006 07:16 AM
Motor Problems LosiSuperTruck Electric On-Road 6 09-07-2005 11:21 AM
Motor problems anthony Rookie Zone 7 11-05-2004 06:13 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 10:49 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net