R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-05-2008, 12:19 AM   #16
Tech Fanatic
 
NiTrO BoOsTeR's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Toowoomba
Posts: 947
Trader Rating: 7 (100%+)
Default

no worries mate, that is what it sounded like. make sure u dont have a lean bottom end, to check this pinch the fuel line and if its just about to die in 3 seconds then its perfect.

Mitchell
__________________
Serpent 733 - RB T10rc - Ko Helios EX-10
Serpent 733 - Novarossi 3SCT Tuned
============== SERPENT the only way ============
==== Pro Buggy Rc, Pitsworth - for all my RC needs =====
NiTrO BoOsTeR is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2008, 02:07 AM   #17
Tech Rookie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 17
Default

Hey I think the low end is good cause it dies in three seconds and it idle really well Awesome advice ! Much appreciated!
dub_set is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2008, 03:52 AM   #18
Tech Fanatic
 
NiTrO BoOsTeR's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Toowoomba
Posts: 947
Trader Rating: 7 (100%+)
Default

Awsome, that is good to hear, 1 more thing, if u havent already get either a No. 8 or a A5 the A3 is a running in plug. it will last longer, more consistant power and tunning.

Mitchell
__________________
Serpent 733 - RB T10rc - Ko Helios EX-10
Serpent 733 - Novarossi 3SCT Tuned
============== SERPENT the only way ============
==== Pro Buggy Rc, Pitsworth - for all my RC needs =====
NiTrO BoOsTeR is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2008, 08:56 AM   #19
Tech Rookie
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2
Default

switch to 30% and os a5 plugs and that think will run like money,both of my cars i use byrons and os a5 and they run great and dont get hot and i drift both of mine.
COPPERDRIFTER is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ESC PROBLEM ghj1997 Electric Off-Road 13 06-04-2008 08:38 AM
Problem RaceANissan616 Nitro On-Road 20 07-23-2006 09:07 PM
KO PRO PO VSF-1 PROBLEM mazmo Australian Racing 4 07-24-2005 07:38 AM
New to R/C and I have a bit of a problem ZeeBMaN Rookie Zone 6 05-15-2003 05:08 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 09:52 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net