R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-28-2003, 03:21 AM   #3241
Tech Addict
 
Join Date: Dec 2002
Location: Melbourne
Posts: 585
Default

Quote:
Originally posted by nitro dave
I agree, and if you dont want it, pass the details on to me so i can get it.

squizzy - i dont have to pay for it
I've decided to get it !
V-One S Racer is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2003, 01:04 AM   #3242
Tech Master
 
sausage_link's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Melb, Australia
Posts: 1,025
Send a message via ICQ to sausage_link
Default

u decided to get it before u even saw it
sausage_link is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2003, 01:27 AM   #3243
Tech Addict
 
Join Date: Dec 2002
Location: Melbourne
Posts: 585
Default Points.

He he... look... I'm on top of the Sport class points, for now ! Total points by 1 !

http://mrccr.tripod.com/points.htm
V-One S Racer is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2003, 01:36 AM   #3244
Tech Addict
 
Join Date: Dec 2002
Location: Melbourne
Posts: 585
Default Antenna Mod.

Have a look at what I did to my antenna tube.

I was sick of having to thread the antenna through the tube as well as having to make holes in the body. There's no real point having it flopping round outside the body! Not to mention the antenna getting buggered and coming loose when I filp it !

So what I did was simply chop the tube length down and wrap the antenna around it. Then I held it in place with fuel tubing but you could use shrink wrap etc.

It may be stupid and useless... but at least I'm always thinking !
Attached Images
File Type: jpg antenna tube.jpg (8.5 KB, 78 views)
V-One S Racer is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2003, 01:46 AM   #3245
Tech Regular
 
Brett's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Shellharbour NSW Australia
Posts: 348
Default

Quote:
Originally posted by finchy
ChrisO give me a V on S anyday over the tc3. I've owned a v1s and I'd have to say they are of the most consistent cars doing laps of any track in Australia, before you say but, I've also got a NTC3 which I've tried to run in pro touring and I have to say they are the biggest pieces of S*** that I've ever had to drive. Fragile, inconsistent, torque steering just to name a few problems. Put a high powered motor in the chassis and they just don't cut it. I though the K factory stuff might improve the package a bit but it didn't. Needless to say the car is now up for sale and I have gone back to the Kyosho family ( V1RR , S3 and Rody X12 ). The ntc3 is an excellent car for pull start engines but it's still fragile, I bet you've had to put diff cases and other hop ups on the chassis in an hope to make it a bit stronger. That's my veiw anyway. Good luck with the car.

Graeme

ha ha ha dont make me laugh

well the reason u would find the car a peice of shit is proably because u dont know how to set it up nor drive it well or know how to improove it, dont say u didnt have to improve your v1s out of the box straight up bye bye engine then needed a 2 speed and all the other piddely crap that goes with it

one of the other team drivers has a full stock ntc3 with a s3 and its blasting putting out great times and winng alot of races

yes i did put out a .4 cons with the ntc3 at a champ round to mind u

stop bagin out the ntc3
Brett is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2003, 01:54 AM   #3246
Tech Addict
 
Join Date: Dec 2002
Location: Melbourne
Posts: 585
Default

Quote:
Originally posted by Brett
ha ha ha dont make me laugh

well the reason u would find the car a peice of shit is proably because u dont know how to set it up nor drive it well or know how to improove it, dont say u didnt have to improve your v1s out of the box straight up bye bye engine then needed a 2 speed and all the other piddely crap that goes with it

one of the other team drivers has a full stock ntc3 with a s3 and its blasting putting out great times and winng alot of races

yes i did put out a .4 cons with the ntc3 at a champ round to mind u

stop bagin out the ntc3
We all have our own preferences... so let's just accept that and get along in harmony !


V-One S Racer is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2003, 01:54 AM   #3247
Tech Regular
 
Brett's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Shellharbour NSW Australia
Posts: 348
Default Re: Antenna Mod.

Quote:
Originally posted by V-One S Racer
Have a look at what I did to my antenna tube.

I was sick of having to thread the antenna through the tube as well as having to make holes in the body. There's no real point having it flopping round outside the body! Not to mention the antenna getting buggered and coming loose when I filp it !

So what I did was simply chop the tube length down and wrap the antenna around it. Then I held it in place with fuel tubing but you could use shrink wrap etc.

It may be stupid and useless... but at least I'm always thinking !
yep thats a heaps smart idear
Brett is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2003, 01:56 AM   #3248
Tech Addict
 
Join Date: Dec 2002
Location: Melbourne
Posts: 585
Default Re: Re: Antenna Mod.

Quote:
Originally posted by Brett
yep thats a heaps smart idear
I hope you wasn't bein' sarcastic then !
V-One S Racer is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2003, 01:58 AM   #3249
Tech Addict
 
Join Date: Aug 2002
Location: Australia, wollongong
Posts: 740
Send a message via ICQ to V-One S
Default

do u loose any reception from it?
V-One S is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2003, 01:59 AM   #3250
Tech Addict
 
Join Date: Dec 2002
Location: Melbourne
Posts: 585
Default

Quote:
Originally posted by V-One S
do u loose any reception from it?
I dunno yet but I shouldn't think so .
V-One S Racer is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2003, 02:02 AM   #3251
Tech Addict
 
Join Date: Aug 2002
Location: Australia, wollongong
Posts: 740
Send a message via ICQ to V-One S
Default

hopefully not.

just didnt know.
cause when my first R/C aerial was layed down inside the body it lost reception real bad once u got a small distance away.

hopefully u have not problems with it.

other wise u betta go get another tube...
V-One S is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2003, 02:05 AM   #3252
Tech Addict
 
Join Date: Dec 2002
Location: Melbourne
Posts: 585
Default

Quote:
Originally posted by V-One S
hopefully not.

just didnt know.
cause when my first R/C aerial was layed down inside the body it lost reception real bad once u got a small distance away.

hopefully u have not problems with it.

other wise u betta go get another tube...
Well someone at the track on Sunday did something very similar and had no problems.

Don't put the mozz on me .
V-One S Racer is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2003, 02:07 AM   #3253
Tech Addict
 
Join Date: Aug 2002
Location: Australia, wollongong
Posts: 740
Send a message via ICQ to V-One S
Default

mozz?

sorry was just enquiring if u lost reception.

if it works i might try it.
either that or u can put in a small drop of lock tite where the tube goes into the chassis hole
supposedly it works real good and u just have to give a bit of a pull and it comes out.
V-One S is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2003, 02:15 AM   #3254
Tech Addict
 
Join Date: Dec 2002
Location: Melbourne
Posts: 585
Default

Quote:
Originally posted by V-One S
mozz?

sorry was just enquiring if u lost reception.

if it works i might try it.
either that or u can put in a small drop of lock tite where the tube goes into the chassis hole
supposedly it works real good and u just have to give a bit of a pull and it comes out.
Hope I haven't f#@*ed anything up .
V-One S Racer is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2003, 04:09 AM   #3255
Tech Adept
 
ChrisO's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: NSW Australia
Posts: 227
Send a message via AIM to ChrisO Send a message via Yahoo to ChrisO
Default Re: Antenna Mod.

Quote:
Originally posted by V-One S Racer
Have a look at what I did to my antenna tube.

I was sick of having to thread the antenna through the tube as well as having to make holes in the body. There's no real point having it flopping round outside the body! Not to mention the antenna getting buggered and coming loose when I filp it !

So what I did was simply chop the tube length down and wrap the antenna around it. Then I held it in place with fuel tubing but you could use shrink wrap etc.

It may be stupid and useless... but at least I'm always thinking !
Dude i dont want to be puttin the idea down, but it looks terrobley sketchy
ChrisO is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
All my FS in this thread Vincent_666 Australia For Sale/Trade 11 06-30-2007 03:13 AM
HK for sale thread/wanted to buy thread....finally Got Xray? Hong Kong Racing 1 04-06-2006 09:37 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 03:12 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net