Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Nitro On-Road
DSM SPECTRUM 2.4 GHz  Radio system >

DSM SPECTRUM 2.4 GHz Radio system

DSM SPECTRUM 2.4 GHz Radio system

Reply

Old 02-10-2005, 06:00 AM
  #16  
Registered User
 
ritchie's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 2,044
Default

thats what i'm hoping.
ritchie is offline  
Reply With Quote
Old 02-10-2005, 05:09 PM
  #17  
Tech Addict
iTrader: (4)
 
Join Date: Oct 2002
Location: Staten Island ny
Posts: 711
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Originally posted by fastharry
jut one more thing to make me faster then I already am..(can't wait to get it... )
Ya right . Hows it going Harry. Not coaching this year. I will be racing big time. Hopefully we will meet up at Edison.
Regards
CHUCKMANDO is offline  
Reply With Quote
Old 02-10-2005, 05:16 PM
  #18  
Tech Elite
iTrader: (22)
 
rcfoolz's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3,327
Trader Rating: 22 (100%+)
Default

I drove a car this weekend with one and I can say this, it seems to me it has a faster response time, I used to notice a hesitation, now I don't see/feel it. There was 7 or 8 at the track and nobody had a clitch or any problems. Can't wait for the R-1 unit.
rcfoolz is offline  
Reply With Quote
Old 02-11-2005, 02:47 PM
  #19  
Tech Elite
iTrader: (2)
 
Join Date: Jan 2003
Location: lost...
Posts: 2,864
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Does anyone know when the units for the 3PK will be available?
RoyU is offline  
Reply With Quote
Old 02-11-2005, 02:50 PM
  #20  
Tech Elite
 
Sow&Steady's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Va Va Voom!
Posts: 4,104
Default

Originally posted by RoyU
Does anyone know when the units for the 3PK will be available?
I want to know that too ... I remember seeing on one of the other sites that it'll probably be after March.
Sow&Steady is offline  
Reply With Quote
Old 02-11-2005, 05:27 PM
  #21  
Tech Addict
iTrader: (4)
 
Join Date: Oct 2002
Location: Staten Island ny
Posts: 711
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Originally posted by RoyU
Does anyone know when the units for the 3PK will be available?
LHS says march too
CHUCKMANDO is offline  
Reply With Quote
Old 02-13-2005, 01:02 AM
  #22  
Tech Fanatic
 
Team-RTR's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: sydney
Posts: 917
Default

i NEED one of these units for my 3PK... looks and sounds so awesome!
Team-RTR is offline  
Reply With Quote
Old 02-13-2005, 05:51 AM
  #23  
Tech Regular
 
gonzoY5's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Miami, FL
Posts: 392
Default

I heard of a few people in Winternats actually having problems with it. I kind of overheard it in passing so I dind't get details, but I know someone that actually switched back to their synthesized setup and it fixed the problem.
gonzoY5 is offline  
Reply With Quote
Old 02-13-2005, 06:30 AM
  #24  
jag
Tech Master
 
jag's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: So. Florida
Posts: 1,168
Default

Originally posted by gonzoY5
I heard of a few people in Winternats actually having problems with it. I kind of overheard it in passing so I dind't get details, but I know someone that actually switched back to their synthesized setup and it fixed the problem.
Was Rick V. using one when he won the B main? I heard him say he was having problems at the end of the race and saw him put a new receiver in his car but I didn't see what he took out.
jag is offline  
Reply With Quote
Old 02-13-2005, 07:02 AM
  #25  
Tech Regular
iTrader: (23)
 
wademcgee's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 396
Trader Rating: 23 (100%+)
Default Personal report

I ran my setup for the first time yesterday offroad in my MBX-5. First hour or so was flawless, not a glitch. After about an hour or so I got what I thought was major hits. My throttle servo was going nuts. It was a brand new S9350 Futaba digital fresh out of the box, so I attributed the problem to the Spektrum. Put my synthesized stuff back in...same problem.

I am running the Spektrum again today and will report issues. One of the guys above said the Spektrum acted weird with a particular servo, I wonder if that had anything to do with it? Ther servo was brand new, and I usually have great luck with Futaba Digitals.

I'll report later on today's results.

I have heard of indoor issues as well at Snowbirds.
wademcgee is offline  
Reply With Quote
Old 02-28-2005, 09:54 PM
  #26  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
graphiteman's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Orange County, CA
Posts: 135
Trader Rating: 3 (100%+)
Default Spektrum

I waited for Horizon to send my order for 2 months, then discovered a few shops that had them so I canceled my order. Check Stormer Hobbies. They have them in stock. I live in CA, and used mine on an electric sedan (indoor facility) before putting it in my Mugen MRX-3. Not a glitch so far, and have used it 3 times. I have the M8, so I cant speak for you Futaba owners.

I am looking forward to using it in Vegas for the RD Logics event in March. I will bring my spare receivers/modules just in case. I think I can get used to practice without frequency issues.... no more hogs running 10 minutes, or idiots that turn their transmitters on in the next race (or in the pits).
graphiteman is offline  
Reply With Quote
Old 03-01-2005, 12:58 AM
  #27  
Tech Elite
 
ntc3freak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Stuttgart, Germany
Posts: 3,308
Default

is there any problem with the spektrum????
ntc3freak is offline  
Reply With Quote
Old 03-01-2005, 01:07 AM
  #28  
Tech Elite
 
Sow&Steady's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Va Va Voom!
Posts: 4,104
Default

Originally posted by ntc3freak
is there any problem with the spektrum????
Yes, in Europe they're expensive and in the US they tend to be on back order (except Stormer Hobbies maybe)!
Sow&Steady is offline  
Reply With Quote
Old 03-01-2005, 11:21 AM
  #29  
Tech Master
 
007kel's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Eagle Rock, CA
Posts: 1,328
Default Spektrum for KO Propo Helios

I emailed Spektrum a couple of weeks ago on when the EX10 version will come out. They said that it's already "out on the streets." I haven't seen it at my LHS or on Stormer and Horizon. Any of you guys see any at the LHS or online?

Thanks,
Kel
007kel is offline  
Reply With Quote
Old 03-01-2005, 01:27 PM
  #30  
Tech Regular
iTrader: (23)
 
wademcgee's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 396
Trader Rating: 23 (100%+)
Default

Yep,
Saw some on Ebay today. Not sure how the got them, but they are for sale.
wademcgee is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Terms of Service