R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-25-2009, 04:03 PM   #1
Tech Rookie
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 17
Default Nitro 4 Tech 3.3 RTR HELP!!

Hi

i have a nitro 4 tec 3.3 and i am running 30% sport fuel. So the promblem is when i turn the car on using the ez start, it starts but when i try to press the accelerate trigger it turns off right when i press it.

Does anyone know what is wrong.

Thanks
imran is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2009, 06:38 PM   #2
Tech Regular
 
Join Date: Nov 2008
Location: Virginia, USA
Posts: 480
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

At first guest..you Highspeed need is set either too rich or you low speed need is set too low. More information would be helpful. Like...Is the car/engine new? Have you broken the engine in yet? Is it cold or hot where you are running it? Is you fuel older that 5 months. Lastly resort to Traxxas maunels...its one the better RTR manuels I've seen in a while. Their online support is good too.
Kyo83 is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2009, 08:06 AM   #3
Tech Rookie
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 17
Default

my car engine is about 5-6 months old, it is broken in, my fuel i had since may.

Thanks
imran is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 11:05 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net