R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-19-2007, 09:31 PM   #1
Tech Rookie
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3
Default Need help with my car...

yea.. so i have a yokomo and every time i used it, my car it accelerates by itself until it hits something... last time it was this metal fence which cause it to bend the chassis... so i dont know why this happens... anyone got a idea???... i got the fail safe and everything... and it still goes by itself... so yea... i have no idea... plz help... lol
jamesch007 is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2007, 02:35 PM   #2
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 660
Default

idle is way way high. start it up and drop it down. Also check your transmitter throttle trim and be certain it's not in throttle.
__________________
Kyosho V-One RRR - JP Modified Mugen X12 - GQ Racing Tires - Futaba servos - KO Helios w/Spektrum Pro - Maxy's Fuel
Losi 8ight 2.0 RTR for fun times
Dredd is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2007, 03:53 PM   #3
Tech Rookie
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3
Default

aight... tnx for da help... gotta go try n see wat happens... ill let u kno... tnx
jamesch007 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 03:04 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net