servo help

Old 03-11-2014, 07:37 PM
  #1  
Tech Apprentice
Thread Starter
iTrader: (6)
 
Join Date: Jan 2011
Location: Madera Ca
Posts: 85
Trader Rating: 6 (100%+)
Default servo help

running a Losi 8ight 2.0. using Savox 1258tg throttle/brake servo, updated to aluminum servo horn for throttle/brake, installed linkage, throttle attachment is rubbing on servo, ground some off the plastic still rubbing, the rubbing is causing a bind on servo action, looking for ideas?
Thanks
jeff14346 is offline  
Old 03-12-2014, 05:48 AM
  #2  
Tech Adept
iTrader: (4)
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 197
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

I use a small washer out of a clutch shimming kit on top of the servo post then install your horn on top of it.
ncdirtracer is offline  
Old 03-12-2014, 11:20 AM
  #3  
Tech Apprentice
 
Race4598's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 73
Default

I just put the linkage on top of the horn instead of the bottom. It will rub a little on the body but will not bind.
Race4598 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.