Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road
Losi 8ight 1.0 roller. >

Losi 8ight 1.0 roller.

Losi 8ight 1.0 roller.

Old 06-15-2009, 06:57 PM
  #1  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (13)
 
jhipps835's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Chicago, IL
Posts: 1,071
Trader Rating: 13 (88%+)
Default Losi 8ight 1.0 roller.

Hey just have a few questions.
Im about to buy a new losi 8ight 1.0 roller. I was wondering if it comes with EVERYTHING needed to build it. Except tools. Like all the oils for the shocks and diffs? Is that all in there?
Oh also does it come with tires or just rims.
Any help would be nice thanks guys.
jhipps835 is offline  
Old 06-15-2009, 07:33 PM
  #2  
Tech Champion
iTrader: (17)
 
JAMMINKRAZY's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Pittsburgh PA
Posts: 6,575
Trader Rating: 17 (100%+)
Default

If it's the roller version, it is exactly that... a roller. Meaning it is already built. And yes it will have rims and tires either way. If it is the roller version they will be XBT's and preglued, and if it is the kit they will be step pins and unglued.
JAMMINKRAZY is offline  
Old 06-16-2009, 09:39 AM
  #3  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (13)
 
jhipps835's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Chicago, IL
Posts: 1,071
Trader Rating: 13 (88%+)
Default

can someone send me link to both the kit version and roller version.
jhipps835 is offline  
Old 06-16-2009, 09:40 AM
  #4  
Tech Master
iTrader: (63)
 
sugelle's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: O'Fallon, MO
Posts: 1,160
Trader Rating: 63 (100%+)
Default

Go to Losi's website...you should be able to find both versions.
sugelle is offline  
Old 06-16-2009, 10:11 AM
  #5  
K_B
Tech Master
iTrader: (70)
 
K_B's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Anchorage, Alaska
Posts: 1,458
Trader Rating: 70 (100%+)
Default

Kit:

http://www.losi.com/Products/Feature...rodID=LOSK0800

Roller:

http://www.losi.com/Products/Feature...rodID=LOSA0801

Virtually no difference other than the tire pattern and one is assembled and one isn't...
K_B is offline  
Old 06-16-2009, 08:51 PM
  #6  
Tech Master
iTrader: (37)
 
jabroni racing's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: largo florida
Posts: 1,656
Trader Rating: 37 (100%+)
Default

I have a losi 1.0 buggy and love it, the only hop up i suggest for sure is the aluminum servo tray stiffner, i got the king headz one, its $16 and well worth it.. other hop ups arent a have to have...
jabroni racing is offline  
Old 06-17-2009, 01:31 AM
  #7  
Guest
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,161
Trader Rating: 2 (100%+)
Default Hop ups

I would get the hinge pin mounts, ijust got them one my 1.0 and love them!!!
LOSIRACER77 is offline  
Old 06-17-2009, 09:14 AM
  #8  
Tech Champion
iTrader: (266)
 
guss2009's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: NYC
Posts: 6,366
Trader Rating: 266 (100%+)
Default

Originally Posted by jabroni racing View Post
I have a losi 1.0 buggy and love it, the only hop up i suggest for sure is the aluminum servo tray stiffner, i got the king headz one, its $16 and well worth it.. other hop ups arent a have to have...

I have the stiffner... Do you have a info on what i need to know to install it? Do i just put it on and put my servos following the losi manual?
guss2009 is offline  
Old 06-17-2009, 09:17 AM
  #9  
Tech Master
iTrader: (37)
 
jabroni racing's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: largo florida
Posts: 1,656
Trader Rating: 37 (100%+)
Default

im pretty sure it just goes rite on top of the radio tray, i believe mine came with longer screws to use, its been a while.. after that just follow the addendum for the throttle servo set-up... after you set your carb to full open, back it off maybe 2 click to allow for chassis flex..
jabroni racing is offline  
Old 06-17-2009, 09:48 AM
  #10  
Tech Champion
iTrader: (266)
 
guss2009's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: NYC
Posts: 6,366
Trader Rating: 266 (100%+)
Default

Originally Posted by jabroni racing View Post
im pretty sure it just goes rite on top of the radio tray, i believe mine came with longer screws to use, its been a while.. after that just follow the addendum for the throttle servo set-up... after you set your carb to full open, back it off maybe 2 click to allow for chassis flex..

Thanks bro for the info.
guss2009 is offline  
Old 06-17-2009, 11:33 AM
  #11  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (13)
 
jhipps835's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Chicago, IL
Posts: 1,071
Trader Rating: 13 (88%+)
Default

anyone have one they are willing to trade away?
jhipps835 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.