Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Nitro Off-Road
Trophy 3.5 broke pull start issue >

Trophy 3.5 broke pull start issue

Trophy 3.5 broke pull start issue

Reply

Old 01-04-2019, 07:13 PM
  #1  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 17
Default Trophy 3.5 broke pull start issue

So trying to break my 3.5 hpi trophy in today and apparently it got so hot it burned up the pull start . Is there any way to avoid that I know it might be running to lean . But like is there any like grease I can put on the motor where it makes contact to it canít get it as hot ?? Weird wuestion I know .
Redheadrcguy is offline  
Reply With Quote
Old 01-04-2019, 11:52 PM
  #2  
Tech Master
iTrader: (20)
 
Join Date: Dec 2009
Location: Quinby south Carolina
Posts: 1,363
Trader Rating: 20 (100%+)
Default

Originally Posted by Redheadrcguy View Post
So trying to break my 3.5 hpi trophy in today and apparently it got so hot it burned up the pull start . Is there any way to avoid that I know it might be running to lean . But like is there any like grease I can put on the motor where it makes contact to it canít get it as hot ?? Weird wuestion I know .
you sure you didnít pull it to far it canít retract? Or did u break the line? Need more info. If u indeed melted it, your engines toast.
Matt Piva is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service