Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Monster Trucks
My savage 4.6 SS stuck in reverse!? >

My savage 4.6 SS stuck in reverse!?

My savage 4.6 SS stuck in reverse!?

Old 03-06-2007, 10:55 PM
  #1  
Tech Rookie
Thread Starter
 
BradT041's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8
My savage 4.6 SS stuck in reverse!?

Can anybody help? I have a savage 4.6 SS-- Starts and runs fine but wheels are stuck going backwards!!! Hard to drive that way...
BradT041 is offline  
Old 03-07-2007, 12:45 AM
  #2  
Tech Master
iTrader: (4)
 
CobraSVT's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: aka Mark V.
Posts: 1,532
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Check your reverse module linkages, it might not be pulling or pushing the linkages fully. If it does not work, you might need to open your transmission to check what's happening inside.
CobraSVT is offline  
Old 03-07-2007, 06:48 PM
  #3  
Tech Master
iTrader: (5)
 
annie_himself's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Baton Rouge, La
Posts: 1,268
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

Your diffs are probably in backwards. Go into them and switch them around.
annie_himself is offline  
Old 03-20-2007, 09:13 AM
  #4  
Tech Elite
 
Horatio's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3,355
Default

The diffs in the Savage SS cannot be put in the wrong way around, so that can't be the reason.

Do you have a reverse module?
Horatio is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.