Go Back  R/C Tech Forums > Members List
Reload this Page >

xxafiquexx's Profile

xxafiquexx xxafiquexx is offline

Tech Master

About Me

  • About xxafiquexx
    Biography
    Like RC Car very much.
    Location
    Melawati, TT Bashing..
    Interests
    Racing
    Occupation
    Customer Services.
  • Signature
    -aFiQue-
    **sLow N sTedy wIn tHe raCe**kekayaan dan kemewahan tidak akan kekal tp kekayaan budi pekerti adalah lg penting**Respon Diri AdaLah Lg Penting Dr ResPon Controller**ckp salah, tak ckp pon salah.. muahahaha..**

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-11-2016 01:33 AM
  • Join Date: 02-02-2009
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. thluen
    12-07-2013 11:42 PM - permalink
    hi bro, I got a hyperion 720i charger wan to sell rm 330,
    we can cod in titiwangsa rc track or subang jaya.

    whatsApp me this number 012-5010 320 for see this pics.

    TQ
  2. 09-09-2012 09:05 AM - permalink
    HPC
    Hi,

    Just looking at the Championship points for 1/8,and I think there is a mistake in the Round 1 results.

    Round 1,only had 1 run to divide the drivers into 2 groups,and then the results of both finals will be compared and tabulated as the actual Final results.So actually,the A main n B main results shown on mylaps are not the actual end result.

    As such the Finals overall results was:

    1) Jessel
    2) Nick
    3) Andak
    4) Haji Jusri
    5) Kenny
    6) Kimie
    7) Tengku Risz
    8) Wazir
    9) Mietoy
    10) Ah Tong
    11) (or Bmain 1st) SOF
    12) Oscar
    13) Eric Siow
    14) Mohd Farid

    TQ was also awarded to me as there was no actual qualifying heats.

    Trophies were given out as per the above results.

    Kindly reconfirm with Haji Jusri and retabulate the Championship points as necessary.


    Thank You.

    Best Regards,
    Jessel
  3. ayuhendrix
    08-12-2010 11:42 PM - permalink
    minta maaf la afique .. pasal si kancil yang kata penipu dari sp tu mmg tidak betul. dalam tu kita dah tulis condition 8.5/10 so memang bleh guna la keta tu bukan JAHANAM terus seperti yang di katakan di internet nih ... dia yang tak paham. bila kita kol dia beritahu ada shim jer yang hilang , so sy dah nak pos bagi kat dia. tapi dia boh dalam internet plak
    kereta tu baru lepas masuk race dan masih ok. tanya la semuua budak sp tuan dia jaga mcm mana ..
  4. slide i
    04-20-2009 01:29 AM - permalink
    assalamualaikum bro,
    masa KLGP ada gambar lori mini tak, yang kecik2 atau tepi2 pun tak pe

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.