R/C Tech Forums - View Profile: VIP_SPEC

Go Back  R/C Tech Forums > Members List
Reload this Page >

VIP_SPEC's Profile

VIP_SPEC VIP_SPEC is offline

Tech Apprentice

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-10-2016 11:01 PM
  • Join Date: 04-11-2011
  • Referrals: 0

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
  1. offroader
    11-20-2015 03:33 PM - permalink
    hi sir,


    Is the sc10 +parts till for sale?

    thx.

    Jay
  2. azz28
    12-17-2011 11:41 PM - permalink
    yer mate still got it !
  3. Pro10noob
    06-12-2011 09:43 PM - permalink
    Geardif isn't leaking?
    Or binding?
    Sanded the back of the satelite gears in the dif with waterproof sanding paper?
    I do that every time i build a new dif for some one
    Sand the satelite gears untill al the marks are gone.
    I use both shims behind the side gears and also put shims on the outside between the housing and the outdrives so the sidegears can't be pushed in more then a tenth or 2 tenth of a MM.
    This will eliminate the binding in the gear dif.
    Also what axle lenght are you running in the rear?
    I found out that the 46MM rear axles can bind in the outdrives when running a lot of neg camber.
    Now that i have the 44MM in it that is all gone.
    Still tho it isn't explaining the weird thing of getting more steering to one side.
    You didn't by accident change de EPA on one side or have to much so that the turnbuckles are hitting the rear front suspensionmount?
    This will result on pulling the chassis up on that side and give you very strange behaviour.

    regards Roy
  4. VIP_SPEC
    06-12-2011 05:05 AM - permalink
    I run a gear diff, throw seems on. i crashed it atm so a few things i wanted to try i cant really try, waiting on some C hubs to show up haha
  5. Pro10noob
    06-11-2011 07:32 AM - permalink
    About the Sakura...
    Is your trow left and right the same?.
    I have my servo horn not right in the middle as this gives me the same problem.
    When i put it offcentre, the trow left and right is the same.
    I don't have any issue about left and right cornering.
    It looks like the setup maybe a bit off.
    Spring loads or leaking shock perhaps?
    Do you run a gear dif or ball dif?

    regards Roy

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.