R/C Tech Forums - Conversation Between Rufus2010 and twindad98

Go Back  R/C Tech Forums > Rufus2010
Reload this Page >

Conversation Between Rufus2010 and twindad98

Conversation Between Rufus2010 and twindad98
Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. 01-08-2013 06:32 PM - permalink
    Hi.
    I quit using the SC10 pin hub wheels on the rear, because I stripped them out under power and ruined them. I don't recommend them at all for the rear.
    I still sometimes use the SC10 wheels on the front and they work fine there. (I have a set of stock SC10 tires mounted on them and those tires work well for me on carpet.) I do as you do and set the axel nut loose, so that there is no binding. To help keep the axel nut from loosening up I use some locktite on the threads. Even with the locktite, they will sometimes still loosen up, so I check them every so often and re-locktite them, usually just before the mains.
  2. twindad98
    01-08-2013 05:29 PM - permalink
    Hello,

    I may have already sent you this message but it's not showing I did. How did you use the SC10 wheels (without hexes) and keep them from binding on the hubs? I got some but I have to run the axle nut pretty loose to keep it from binding. I will probably stick with the hexes but I was able to get the sc10 wheels pretty cheep so I just gave them a try.

    Thanks Chris

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.