R/C Tech Forums - Conversation Between rcabj and Bienx

Go Back  R/C Tech Forums > rcabj
Reload this Page >

Conversation Between rcabj and Bienx

Conversation Between rcabj and Bienx
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. 05-19-2010 11:31 PM - permalink
    oohh..mmg ak ad contact dgn en suhairi ari2..tp ak xleh jpe dia..mmg nak conform awal2. cme ak x tau race ape org bese buat..EP ke GP..pas2 cmne pjalanan pertandingan 2..rasanye ramai x yg join nnt??
  2. rcabj
    05-19-2010 08:44 PM - permalink
    slm bro..... saya rasa awak ada hubungi cik suhairi melalui email kan? soal race utk konvo tu. Apa pun yang bebudak tu duk sembang kat posting pasal nak buat race tu suka2 ajer. kalau masa convo persatuan pelajar nak organize no problem , memang di alu2kan , selama ini kita org bantu promote dan menyelaras waktu hari pertandingan dan khidmat nasihat. apa2 boleh contact saya atau en. suhairi.

    satu perkara , adalah tersangat baik sekiranya confirmation awal so kita dapat buat hebahan awal berkenaan race itu. jadi byk masa untuk 'racers' buat perancangan untuk menyertai atau tidak.
  3. 05-19-2010 01:37 AM - permalink
    Salam bro,
    ak bru je nak buat satu pertandingan rc kat utm ni sempena pesta konvo utm kali ke-45 utk bulan 9. Tp ini first time jd ak x tuala nak handle cmne pertandingan ni..leh x bro bg sikit cara2 nak wat pertandingan ni.

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.