R/C Tech Forums - View Profile: Nixon327

Go Back  R/C Tech Forums > Members List
Reload this Page >

Nixon327's Profile

Nixon327 Nixon327 is offline

Tech Regular

About Me

  • About Nixon327
    Location
    Clermont, Fl
    Interests
    Racing
    Occupation
    Water Distribution Tech

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 01-03-2016 07:28 PM
  • Join Date: 10-07-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 3 of 3

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. bschanz
    04-15-2010 10:50 AM - permalink
    Randy-

    thanks for the help with the ravager. It really was performing well yesterday for some testing. i temp checked the engine after a full tank and it was 207. So i have a little room to lean it out but i may just leave it there for now. I needed to adjust the idle a little bit and it idles high for about 10-15 seconds and then settles into a nice steady gurgle. instant on power when i get on the throttle. I did even flip it once and it did not cut out. I got to it pretty quickly though. It would not start after 3 tanks though. I am pretty certain that it is not my car. the starter box wheel was turning slow and the battery seemed to be weak so it is charging.. also, my plug ignitor is a piece of poo too. inconsistant sometimes.



    Wanted to thank you again. prettty good diagnostician even from a couple hundred miles away.

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.