R/C Tech Forums - View Profile: lord_siege2000

Go Back  R/C Tech Forums > Members List
Reload this Page >

lord_siege2000's Profile

lord_siege2000 lord_siege2000 is offline

Tech Apprentice

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 11-08-2010 02:24 AM
  • Join Date: 11-17-2009
  • Referrals: 0

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. zainiat
    11-21-2009 08:39 PM - permalink
    salam ,,,lord siege2000 ,,,kau ni mai mana ,tolong bagi tau sikit tentang diri kau ni,,,,bukan apa nak tau juga laaa,pasai kawan kawan dalam forum ni nak tau juga serba sikit tentang diri hang ni,,,,pasai kami semua takut ,,,kut kut ada batu api (fire stone)dalam forum kita ni,,,, jangan marah naaa,tolong kenal kan diri anda,,,,pasai hang tak pernah hantar kat mana mana tread dalam rc tech,,,,tau tau hang hantar masuk dalam alor setar rc tread tu kami nak tau tu,,,,
  2. 11-18-2009 11:13 PM - permalink
    hello..semekom sume..sy bdak baru dan beminat untuk berjinak2 dengan rc..tp xde lg rc car..kat mane yang pling murah bleh dpt rc nitro car

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.