M-Chassis geng.

Old 12-14-2011, 10:15 AM
  #1  
Tech Adept
Thread Starter
 
xenite400bhp's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Malaysia
Posts: 172
Cool M-Chassis geng.

Salam to All M-Chassis buddies,

Nak tanya ada siapa2 yang layan m-chassis?Sekitar ampang, taman melawati, wangsa maju or yang berdekatan kl.. jom kita kumpul and set date bashing kat titiwangsa.Di samping kenal mengenal dan rapatkan siratul rahim kerana saya ni masih baru newbie.Boleh lah saya belajar2 sikit pasal rc dgn lebih mendalam. =)

sekian terima kasih,

ni contact hp saya: 012-6603207 - Yusof
xenite400bhp is offline  
Old 12-22-2011, 11:06 AM
  #2  
Tech Adept
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 102
Default mo5

sop ni la kete tu .. sori lambat .. komputer problem.. yahoo pun ada hal gak aku try email pun tak leh ..tah apesal tah...
mockkosho is offline  
Old 12-22-2011, 12:24 PM
  #3  
Tech Adept
Thread Starter
 
xenite400bhp's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Malaysia
Posts: 172
Default

Originally Posted by mockkosho View Post
sop ni la kete tu .. sori lambat .. komputer problem.. yahoo pun ada hal gak aku try email pun tak leh ..tah apesal tah...

hehe kete yg mn abg mokh? ada attach file ke? hmm mcm xda jer.
xenite400bhp is offline  
Old 12-24-2011, 08:58 AM
  #4  
Tech Adept
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 102
Default mo5

brooo.. abg dah mms gambo tu at kau .. kau langsung x jawab aku pumya mms pun .. dapat e tak mms au tu bro
mockkosho is offline  
Old 12-24-2011, 06:12 PM
  #5  
Tech Adept
Thread Starter
 
xenite400bhp's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Malaysia
Posts: 172
Default

Originally Posted by mockkosho View Post
brooo.. abg dah mms gambo tu at kau .. kau langsung x jawab aku pumya mms pun .. dapat e tak mms au tu bro

Eyh, abg.. sorry, serius sy x dapat mms. sy pun tak sure phone sy ni boleh support mms ke tak. sy ingat sms tu utk email. n sorry masa smlm credit sy dah out. tp mcm ni lah. isnin pg ni sy ada kat titiwanga. boleh jumpa.
xenite400bhp is offline  
Old 12-24-2011, 06:24 PM
  #6  
Tech Adept
Thread Starter
 
xenite400bhp's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Malaysia
Posts: 172
Default

Originally Posted by mockkosho View Post
brooo.. abg dah mms gambo tu at kau .. kau langsung x jawab aku pumya mms pun .. dapat e tak mms au tu bro

Eyh, abg.. sorry, serius sy x dapat mms. sy pun tak sure phone sy ni boleh support mms ke tak. sy ingat sms tu utk email. n sorry masa smlm credit sy dah out. tp mcm ni lah. isnin pg ni sy ada kat titiwanga. boleh jumpa.
xenite400bhp is offline  
Old 01-18-2012, 11:59 PM
  #7  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
mizan hobby's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: malaysia
Posts: 637
Trader Rating: 1 (100%+)
Default BLITZ BODY FOR M-CHASIS

IN STOCK AT MIZAN HOBBY
Attached Thumbnails M-Chassis geng.-gti-m-chasis-body.jpg   M-Chassis geng.-body-m-chasis.jpg  
mizan hobby is offline  
Old 01-19-2012, 12:30 PM
  #8  
Tech Rookie
 
Join Date: Jan 2012
Location: alor setar
Posts: 1
Thumbs up m chasis

nak jual m chasis
moto 17 turn
complete set.
remote
batery 5000
harga rm1000..ley kurang lagi.
body renault

call saya-01116553347
pitchot is offline  
Old 04-02-2012, 11:03 PM
  #9  
Tech Adept
 
stimpac's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: KL, Malaysia
Posts: 241
Default

Kepada semua pemandu kereta mini 2WD; Semua jenis brand 2wd depan atau belakang janji mini.

Hari: Sabtu (7/4/2012)
Masa: Malam pukul 8:30pm ke atas. (Datang lewat pon tak pe, janji datang. sbb kami akan minum ramai2 kol 12mlm)
Tempat: Trek Titiwangsa, Kuala Lumpur.
Layout: Mini Endurance. Pusingan ikut mood kalau malas nak rotate tayar.
Motor: 17.5T ke atas (Tolong la)
Aktiviti: Potong memotong sambil gelak ketawa, berlawak dan berkenalan dengan rakan2 baru mini.
MISI: Mengumpulkan SERAMAI BOLEH pemandu M-chassis sekitar Kuala Lumpur dan kawasan2 yang sewaktu dengannya.

Jika anda terbaca ini, sila maklumkan pada rakan2 m-chassis yang lain.
Terima Kasih.

p.s. kalau hujan. sediakan rain coat.
stimpac is offline  
Old 04-03-2012, 12:09 AM
  #10  
Tech Master
iTrader: (4)
 
epin_78's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: MELAKA, GOMBAK, KL..
Posts: 1,277
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

peringatan..
17.5 turn ke atas yor..
hahaha
keto yg ade gostan n u-turn tak di galakkan same sekali..
turbo sila cabut..
semuo supercharge ajer..
penalti akan dikenakan jika didpti ade driver tidak mengikut peraturan.
sekian..
epin_78 is offline  
Old 04-03-2012, 02:12 AM
  #11  
Tech Master
iTrader: (9)
 
arsenal_70's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,913
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

Originally Posted by epin_78 View Post
peringatan..
17.5 turn ke atas yor..
hahaha
keto yg ade gostan n u-turn tak di galakkan same sekali..
turbo sila cabut..
semuo supercharge ajer..
penalti akan dikenakan jika didpti ade driver tidak mengikut peraturan.
sekian..
Ek eleh..ado rule pulak...goyang le tuu..
arsenal_70 is offline  
Old 04-03-2012, 02:27 AM
  #12  
Tech Master
iTrader: (2)
 
idupdlmblues's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,883
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Originally Posted by arsenal_70 View Post
Ek eleh..ado rule pulak...goyang le tuu..
Goyang jgn tak goyang..tp epin mmg konpom goyang punyo..
idupdlmblues is offline  
Old 04-03-2012, 04:50 AM
  #13  
Tech Master
iTrader: (4)
 
epin_78's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: MELAKA, GOMBAK, KL..
Posts: 1,277
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Originally Posted by arsenal_70 View Post
Ek eleh..ado rule pulak...goyang le tuu..
tak goyang..
nanti takde fight susah gak. kene ade fighter brlah ade uuummmphhhh..
hahahaa
bak dtg..
epin_78 is offline  
Old 04-03-2012, 04:51 AM
  #14  
Tech Master
iTrader: (4)
 
epin_78's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: MELAKA, GOMBAK, KL..
Posts: 1,277
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Originally Posted by idupdlmblues View Post
Goyang jgn tak goyang..tp epin mmg konpom goyang punyo..
bang, kasi pos itu motor.
nak rentap kek tt. wakil dr team GRT MELAKA..
HEHEHEH..
epin_78 is offline  
Old 04-03-2012, 05:03 AM
  #15  
Tech Adept
 
stimpac's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: KL, Malaysia
Posts: 241
Default

epin, suka2 je pin.. tak paksa pon suma kene pakai 17.5..
10.5 pon lom tentu dok depan kan? hahaha..

kalau tak de motor 17.5, pakai je la moto yang ada.. tengok kete epin pakai moto brush starter box pon boleh layan.. yang penting semangat juang tu.. hehehe..
stimpac is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.