Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
Ipoh RC - Trek Sementara Simpang Pulai >

Ipoh RC - Trek Sementara Simpang Pulai

Ipoh RC - Trek Sementara Simpang Pulai

Old 07-11-2010, 11:43 PM
  #1  
Tech Fanatic
Thread Starter
iTrader: (3)
 
nitro_jr's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ipoh, Perak.
Posts: 752
Trader Rating: 3 (100%+)
Default Ipoh RC - Trek Sementara Simpang Pulai

Salam pada semua peminat RC terutama di ipoh.. boleh memuat naik sebarang aktiviti di trek sementara.. ni.. sementara tak der org halau......
nitro_jr is offline  
Old 07-11-2010, 11:47 PM
  #2  
Tech Fanatic
Thread Starter
iTrader: (3)
 
nitro_jr's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ipoh, Perak.
Posts: 752
Trader Rating: 3 (100%+)
Thumbs up Lokasi Trek Sementara Simpang Pulai

ni awak ader letakan map jalan dari ipoh to jalan gopeng - kampar.



tag A tu petunjuk anda di depan stesen petronas, kg. kepayang, ( sg. raya ) perak.

tag B tempat trek cadangan tu.... lepas dah masuk lorong tu.. belok kiri lepas dalam 5 m jer ader 1 simpang ke kanan.. masuk jer simpang tu.. terus nampak tempat tu bersebelahan dengan lombong dan nampak ader 2 3 permainan....,


ok guys c u there..
nitro_jr is offline  
Old 07-12-2010, 12:19 AM
  #3  
Tech Regular
 
K_Takuya's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Ipoh
Posts: 382
Default

Ada pic? sorry time pembersihan tak dapat dtg..ada kat kl lg...
K_Takuya is offline  
Old 07-12-2010, 03:46 AM
  #4  
Tech Regular
iTrader: (3)
 
Mistique's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: PERAK
Posts: 458
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Sorry laa bro.. HP yg ambek gambar hari tu rosak.. tak leh call, ghi anto repair.. lupa plak nak amek memory card dia..
Ape2 pun.. track mmg terbaeK wOk!!
Mistique is offline  
Old 07-12-2010, 05:01 AM
  #5  
Tech Apprentice
iTrader: (1)
 
wizzer07's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 64
Trader Rating: 1 (100%+)
Thumbs up gambor..

Klu dah siap repair nanti, cepat2 la upload...tak sabar nak tgk..

Klu tak dapat gak, hujung minggu nei kita main lg..lantik sorang kamera-man..hehe (aku pun bleh..)..


P/s : Cadangkan sapa2 yg ada tarktor bak-ho yg simpan kat belakang rumah tu, bawak mai..supaya kita punggah batu2 besar kasi pjg sikit trak..bleh budak Gas Main..Vrommmm
wizzer07 is offline  
Old 07-12-2010, 05:57 AM
  #6  
Tech Fanatic
Thread Starter
iTrader: (3)
 
nitro_jr's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ipoh, Perak.
Posts: 752
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by Mistique View Post
Sorry laa bro.. HP yg ambek gambar hari tu rosak.. tak leh call, ghi anto repair.. lupa plak nak amek memory card dia..
Ape2 pun.. track mmg terbaeK wOk!!
ok... J no hal bila2 ader upload ler... t.q
nitro_jr is offline  
Old 07-12-2010, 06:03 AM
  #7  
Tech Fanatic
Thread Starter
iTrader: (3)
 
nitro_jr's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ipoh, Perak.
Posts: 752
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by wizzer07 View Post
Klu dah siap repair nanti, cepat2 la upload...tak sabar nak tgk..

Klu tak dapat gak, hujung minggu nei kita main lg..lantik sorang kamera-man..hehe (aku pun bleh..)..


P/s : Cadangkan sapa2 yg ada tarktor bak-ho yg simpan kat belakang rumah tu, bawak mai..supaya kita punggah batu2 besar kasi pjg sikit trak..bleh budak Gas Main..Vrommmm
jangan dok wat pungkah sana sini lagi permision belum sah lagi.. ni.. , nanti dah jadi lanun tertinggi malaysia ... menceroboh kawasan..., nanti kita bincang ngan pihak atasan dulu.. k.. apa2 tindakan pun mesti dengan kata sepakat dulu.. baru membawa berkat.. he.. he...
nitro_jr is offline  
Old 07-12-2010, 06:45 AM
  #8  
Tech Apprentice
iTrader: (1)
 
wizzer07's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 64
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by nitro_jr View Post
jangan dok wat pungkah sana sini lagi permision belum sah lagi.. ni.. , nanti dah jadi lanun tertinggi malaysia ... menceroboh kawasan..., nanti kita bincang ngan pihak atasan dulu.. k.. apa2 tindakan pun mesti dengan kata sepakat dulu.. baru membawa berkat.. he.. he...
Ada tak sapa2 permain rc yang buta sebelah mata n pakai penutup mata mcm lanun?
Bleh jadi trandmark lanun Rc..hehe..
wizzer07 is offline  
Old 07-12-2010, 06:51 AM
  #9  
Tech Fanatic
Thread Starter
iTrader: (3)
 
nitro_jr's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ipoh, Perak.
Posts: 752
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by wizzer07 View Post
Ada tak sapa2 permain rc yang buta sebelah mata n pakai penutup mata mcm lanun?
Bleh jadi trandmark lanun Rc..hehe..
ko la.. jadi.. dulu..., staging kat umah pak hang ader ka.. yg. lebih2, kalu ader leh la.. sedekah.. kat trek kita... buat amal jariah..
nitro_jr is offline  
Old 07-12-2010, 07:43 AM
  #10  
Tech Regular
iTrader: (1)
 
enjin nak roboh's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: perak
Posts: 284
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

elok pkai staging..kt roundboad xbrapa nmpk...
enjin nak roboh is offline  
Old 07-13-2010, 01:56 AM
  #11  
Tech Master
 
lemantoi's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,750
Default gambar please....

tak der gambar ker.....
lemantoi is offline  
Old 07-13-2010, 06:53 AM
  #12  
Tech Fanatic
Thread Starter
iTrader: (3)
 
nitro_jr's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ipoh, Perak.
Posts: 752
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by lemantoi View Post
tak der gambar ker.....
kami... rc ipoh dah kehilangan seorang camera man ni....
nitro_jr is offline  
Old 07-13-2010, 07:56 AM
  #13  
Tech Regular
iTrader: (1)
 
enjin nak roboh's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: perak
Posts: 284
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by nitro_jr View Post
kami... rc ipoh dah kehilangan seorang camera man ni....
hilang kemana 2??
enjin nak roboh is offline  
Old 07-13-2010, 10:35 AM
  #14  
Tech Fanatic
Thread Starter
iTrader: (3)
 
nitro_jr's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ipoh, Perak.
Posts: 752
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by enjin nak roboh View Post
hilang kemana 2??
dia hilang di trek.. rc coz dia dah ke lapangan.. terbang pulak.... tp kalu nak staging kita kena p cari dia ... ni...
nitro_jr is offline  
Old 07-14-2010, 06:51 AM
  #15  
Tech Apprentice
iTrader: (1)
 
wizzer07's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 64
Trader Rating: 1 (100%+)
Default Jom..

Jom leman main Ep plak...
wizzer07 is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell or Share My Personal Information -

Copyright © 2023 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.