Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
SERPENT MALAYSIA - News, Support & Discussion Centre >

SERPENT MALAYSIA - News, Support & Discussion Centre

SERPENT MALAYSIA - News, Support & Discussion Centre

Old 05-19-2010, 06:43 PM
  #436  
Tech Regular
 
ABGDjr's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: BUMI MERDEKA
Posts: 255
Default

Originally Posted by Mie3R
tkde hal la bro...peace
haha betul bro tak de hal la peace kita nak happy2 tapi disalah tafsir pulak
dr hati2 longkang tapi main keta longkang ok gak...
ABGDjr is offline  
Old 05-19-2010, 06:45 PM
  #437  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (3)
 
xxafiquexx's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Melawati, TT Bashing..
Posts: 1,621
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by ABGDjr
hehe biar mulut longkang jgn hati macam longkang sape yg mengkondemkan brand....lu ni jiwa kacau ke mat longkang
salah ke taip yg baru selalunya indah ade akai p k laa
kalo mulot pon dh macam longkang, hati lg la mcm parit.. haha.. lg bagos la wa yg main kete longkang ni.. ade gak faedah drpd jadi mulot longkang.. wa mmg ade akai.. tp org yg xder akai tp buat2 mcm ader akai mcm mane plak? huehahaha..
xxafiquexx is offline  
Old 05-19-2010, 06:47 PM
  #438  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (3)
 
xxafiquexx's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Melawati, TT Bashing..
Posts: 1,621
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by ABGDjr
haha betul bro tak de hal la peace kita nak happy2 tapi disalah tafsir pulak
dr hati2 longkang tapi main keta longkang ok gak...
setakat cter, melalak2 kt thread ni xgune lah bro.. bak kate pepatah, CERITA TAK GUNA, SEPAK TAK KENA, LAST2 DIRI SENDIRI MERANA.. haha..
xxafiquexx is offline  
Old 05-19-2010, 06:51 PM
  #439  
Tech Regular
 
ABGDjr's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: BUMI MERDEKA
Posts: 255
Default

Originally Posted by xxafiquexx
setakat cter, melalak2 kt thread ni xgune lah bro.. bak kate pepatah, CERITA TAK GUNA, SEPAK TAK KENA, LAST2 DIRI SENDIRI MERANA.. haha..
hehehe jgn emo elex laaa,rasa2 salah tafsir leh keruh kan keadaan jee
hehe ape kata kita semua jadi kawan kan bahagia...ok
cakap x guna tikam x kena
ABGDjr is offline  
Old 05-19-2010, 06:56 PM
  #440  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (3)
 
xxafiquexx's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Melawati, TT Bashing..
Posts: 1,621
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by ABGDjr
hehehe jgn emo elex laaa,rasa2 salah tafsir leh keruh kan keadaan jee
hehe ape kata kita semua jadi kawan kan bahagia...ok
cakap x guna tikam x kena
xgune jadi kwn kalo kawan makan kawan.. btol tak? hidup ni toksah jd lalang.. kang kene sembo dgn racun perosak, diri sendiri gak yg susah..
xxafiquexx is offline  
Old 05-19-2010, 07:06 PM
  #441  
Tech Regular
 
ABGDjr's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: BUMI MERDEKA
Posts: 255
Default

Originally Posted by xxafiquexx
xgune jadi kwn kalo kawan makan kawan.. btol tak? hidup ni toksah jd lalang.. kang kene sembo dgn racun perosak, diri sendiri gak yg susah..
hehe marah sunguh ya....kawan makan kawan,jd lalang?? pelik ni...
ape pun kita tetap kawan kan no war only peace ok
tuduh menuduh tak guna buat dosa kering je...
ok bro salam n sejahtera
ABGDjr is offline  
Old 05-19-2010, 07:09 PM
  #442  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
mizan hobby's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: malaysia
Posts: 638
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by ABGDjr
hehehe jgn emo elex laaa,rasa2 salah tafsir leh keruh kan keadaan jee
hehe ape kata kita semua jadi kawan kan bahagia...ok
cakap x guna tikam x kena
tread ni dibina untuk discuss pasal dunia rc bukan untuk merapu x tentu pasal. didi klau kau x puas hati jgn masuk kat tread ni buat tread lain.aku dah warning kau 2/3 kali pasal mulut kau ni.aku dengar macam2 hal.aku x kacau periuk nasi kau. kau jgn kacau pasal bisness aku. ini last aku kasi tahu kau.
mizan hobby is offline  
Old 05-19-2010, 07:11 PM
  #443  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (3)
 
xxafiquexx's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Melawati, TT Bashing..
Posts: 1,621
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by ABGDjr
hehe marah sunguh ya....kawan makan kawan,jd lalang?? pelik ni...
ape pun kita tetap kawan kan no war only peace ok
tuduh menuduh tak guna buat dosa kering je...
ok bro salam n sejahtera
marah? mane ader marah.. dok suke nih.. menaip sambil dok tergelak.. sbb gelak bior sy taw sorg.. haha.. sape tuduh menuduh ni bro? ader ke sy tuduh sape2? xder kn.. sy just ckp jer.. sape makan cili, die ler rase padas.. sape langgar pagar, die la kene kuar duit.. sape salah die la kene rase bersalah.. bkn org yg xbersalah kene rase bersalah.. ibarat, langgar kete org disbbkan salah sendiri, org yg xbersalah kene hadap.. hehe.. nway.. cheers..
xxafiquexx is offline  
Old 05-19-2010, 07:12 PM
  #444  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (3)
 
xxafiquexx's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Melawati, TT Bashing..
Posts: 1,621
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by mizan hobby
tread ni dibina untuk discuss pasal dunia rc bukan untuk merapu x tentu pasal. didi klau kau x puas hati jgn masuk kat tread ni buat tread lain.aku dah warning kau 2/3 kali pasal mulut kau ni.aku dengar macam2 hal.aku x kacau periuk nasi kau. kau jgn kacau pasal bisness aku. ini last aku kasi tahu kau.
alamak.. abg lagend a.k.a abg beso no 2 dh bersuare.. grak dulu lah.. huehehe..
xxafiquexx is offline  
Old 05-19-2010, 07:15 PM
  #445  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (3)
 
xxafiquexx's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Melawati, TT Bashing..
Posts: 1,621
Trader Rating: 3 (100%+)
Default Info.

Kepada para pengguna Serpent 733, diharap anda sume dapat membeli spool dan rear stiffner kerana selepas ini kita akan menggunakan formula baru.. Setting bole didapati di Mizan Hobby.. Tp kene beli dulu.. Try dulu baru taw perbedaan.. mmg laju dan superb..
xxafiquexx is offline  
Old 05-19-2010, 07:21 PM
  #446  
Tech Regular
 
ABGDjr's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: BUMI MERDEKA
Posts: 255
Default

alamak mizan x de niat ape pun cuma suka2 je nape ko marah sgt ni
sikit pun aku tak kisah n x de hal dgn korang. mulut org yg kata... yg ko nak caya sgt nape..ok lah kalo ko rasa aku salah i m sorry k tapi aku kecewa bila kawan baik kata macam tu huhuhuhu
ABGDjr is offline  
Old 05-19-2010, 07:25 PM
  #447  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (3)
 
xxafiquexx's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Melawati, TT Bashing..
Posts: 1,621
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by ABGDjr
alamak mizan x de niat ape pun cuma suka2 je nape ko marah sgt ni
sikit pun aku tak kisah n x de hal dgn korang. mulut org yg kata... yg ko nak caya sgt nape..ok lah kalo ko rasa aku salah i m sorry k tapi aku kecewa bila kawan baik kata macam tu huhuhuhu
cheers bro..
xxafiquexx is offline  
Old 05-19-2010, 07:26 PM
  #448  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
mizan hobby's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: malaysia
Posts: 638
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by ABGDjr
alamak mizan x de niat ape pun cuma suka2 je nape ko marah sgt ni
sikit pun aku tak kisah n x de hal dgn korang. mulut org yg kata... yg ko nak caya sgt nape..ok lah kalo ko rasa aku salah i m sorry k tapi aku kecewa bila kawan baik kata macam tu huhuhuhu
ok aku x nak cakap banyak kita jumpa dgn org yg kau dah cakap dgn kau sekali tengok siapa kencing
mizan hobby is offline  
Old 05-19-2010, 07:30 PM
  #449  
Tech Regular
 
ABGDjr's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: BUMI MERDEKA
Posts: 255
Default

Originally Posted by mizan hobby
ok aku x nak cakap banyak kita jumpa dgn org yg kau dah cakap dgn kau sekali tengok siapa kencing
ok no hal sebab aku pun x kisah semua ko set kan petemuan ini .
ABGDjr is offline  
Old 05-19-2010, 07:49 PM
  #450  
Tech Adept
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 211
Default

Originally Posted by xxafiquexx
Kepada para pengguna Serpent 733, diharap anda sume dapat membeli spool dan rear stiffner kerana selepas ini kita akan menggunakan formula baru.. Setting bole didapati di Mizan Hobby.. Tp kene beli dulu.. Try dulu baru taw perbedaan.. mmg laju dan superb..
formula baru???? mcm best je.....
joe_hyreel is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.