Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
SERPENT MALAYSIA - News, Support & Discussion Centre >

SERPENT MALAYSIA - News, Support & Discussion Centre

SERPENT MALAYSIA - News, Support & Discussion Centre

Old 04-06-2010, 01:00 AM
  #331  
Tech Regular
 
Black niNja's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 270
Default

Originally Posted by PintuJamban
ko dengar sendiri ke orang panggil ko mulut longkang...kalau setakat orang lain yg sampaikan...itu la mulut longkang sebenarnya

renung2kanlah
Originally Posted by mizan hobby
BUKAN APA BANG NANTI ADA ORG CAKAP X JAGA CUSTOMER LAHHHH APA LAAHH MULUT LONGKANG BIASALAH SAYA PUN ADA NIAT NAK BELA KAMBING DAN LEMBU SENANG SIKIT DAH BESAR BOLEH JUAL. UNTUNG BANYAK. RENUNG2KANLAH.... HEHEHIHIHOHO
Originally Posted by PintuJamban
payah....bela ikan je senang
Originally Posted by mizan hobby
jomlah pj kita patner bela kambing dan lembu
best gak idea tu jom gi jumpa Jamal Pak Tongkol saudagar Unta dari Cairo
Black niNja is offline  
Old 04-06-2010, 01:02 AM
  #332  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
PintuJamban's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,162
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by mizan hobby
mulut longkang yg aku maksudkan bukan org cakap aku, org yg cakap belakang aku. susah oiii bela ikan kena beli makanan dia, bela kambing kea lembu kea senang mkn rumput jeaaa.
hahaha.....dah teruk ni...dah teruk

tak kan legen nak bela lembu....
PintuJamban is offline  
Old 04-06-2010, 01:02 AM
  #333  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (3)
 
xxafiquexx's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Melawati, TT Bashing..
Posts: 1,621
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Originally Posted by PintuJamban
hahaha.....dah teruk ni...dah teruk

tak kan legen nak bela lembu....
ader bagus nyer bele lembu nih.. masyuk siot.. lg2 time raye korban..
xxafiquexx is offline  
Old 04-06-2010, 01:03 AM
  #334  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
mizan hobby's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: malaysia
Posts: 638
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

hahahheheheh saje jea berseloroh ngantuk niii
mizan hobby is offline  
Old 04-06-2010, 01:03 AM
  #335  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
PintuJamban's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,162
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by xxafiquexx
ader bagus nyer bele lembu nih.. masyuk siot.. lg2 time raye korban..
time tak raya...ngan kita2 sekali makan rumput tu....
PintuJamban is offline  
Old 04-06-2010, 01:04 AM
  #336  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
PintuJamban's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,162
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

udah tu...jahanam thread serpent ni korang buat borak...

gi semayanggggg
PintuJamban is offline  
Old 04-06-2010, 01:14 AM
  #337  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
mizan hobby's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: malaysia
Posts: 638
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by PintuJamban
udah tu...jahanam thread serpent ni korang buat borak...

gi semayanggggg
bahasa agama kita solat kalau semayangg ni banyak maknanya macam2 di sembah kan.
mizan hobby is offline  
Old 04-06-2010, 01:20 AM
  #338  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
PintuJamban's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,162
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by mizan hobby
bahasa agama kita solat kalau semayangg ni banyak maknanya macam2 di sembah kan.
...........
PintuJamban is offline  
Old 04-06-2010, 01:51 AM
  #339  
Tech Adept
 
Cylinder's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Titiwangsa Circuit Malaysia
Posts: 244
Default

Originally Posted by PintuJamban
udah tu...jahanam thread serpent ni korang buat borak...

gi semayanggggg
bagus la tu abg PJ.. mengeratkan ikatan silaturahim.. klu masuk buat fitnah tu baru la rosak tread nih.. tp bergurau dan berlawak menguatkan semangat setia kawan..
Cylinder is offline  
Old 04-06-2010, 01:56 AM
  #340  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
PintuJamban's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,162
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by Cylinder
bagus la tu abg PJ.. mengeratkan ikatan silaturahim.. klu masuk buat fitnah tu baru la rosak tread nih.. tp bergurau dan berlawak menguatkan semangat setia kawan..
kalau awek...leh buat gurau sendi....
PintuJamban is offline  
Old 04-06-2010, 02:12 AM
  #341  
Tech Elite
iTrader: (4)
 
Shuhakimi's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2,445
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

eiiii....geli geleman dibuatnyer......
Shuhakimi is offline  
Old 04-06-2010, 02:19 AM
  #342  
Tech Master
iTrader: (9)
 
arsenal_70's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,913
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

Originally Posted by PintuJamban
kalau awek...leh buat gurau sendi....
arsenal_70 is offline  
Old 04-06-2010, 08:59 AM
  #343  
Tech Adept
iTrader: (1)
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 158
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by mizan hobby
jomlah pj kita patner bela kambing dan lembu
Originally Posted by PintuJamban
payah....bela ikan je senang
ape semua nama binatang kluar ni, dah mcm thread ZOOpent plak...
-r3z4- is offline  
Old 04-06-2010, 09:08 AM
  #344  
Tech Elite
iTrader: (6)
 
Azizi's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2,723
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Originally Posted by PintuJamban
kalau awek...leh buat gurau sendi....
awek yg mcm mana kau suka nie?
Azizi is offline  
Old 04-06-2010, 09:12 AM
  #345  
Tech Adept
iTrader: (1)
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 158
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by xxafiquexx
reza.. byk brg lg ko kene try kt 733 tuh.. chasis stifner pon ader efek die.. solid lg la best koner.. tp jgn terovershot.. hehe..
tu la psl....aku dah byk ketinggalan ni......tgn pun dah keras..
korang semua dah dsyt2... byk brg kene try ni....tp yg penting mmg aku nk try onewy / solid tu...mane tau bleh improve cornering ke.. lame x bashing dgn ko...
-r3z4- is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.