Batu Kawan Rc Track

Reply

Old 04-21-2009, 08:30 PM
  #1  
Tech Apprentice
Thread Starter
 
Tongga's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 85
Default BATU KAWAN RC SPEEDWAY

Tempat baru bagi mengganti Track Seberang Jaya yang ditutup. Semua peminat RC dijemput terutama pada hari Sabtu dan Ahad. Peak adalah pada petang Ahad. Buat masa kini kita sedang usaha pakai apa yang ada dahulu. Kebenaran untuk menggunakan tempat ini telah ada

Last edited by Tongga; 01-26-2010 at 06:55 PM.
Tongga is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2009, 08:40 PM
  #2  
Tech Master
iTrader: (17)
 
shmoot's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Team SJRC
Posts: 1,700
Trader Rating: 17 (100%+)
Default

Originally Posted by Tongga View Post
Tempat baru bagi mengganti Track Seberang Jaya yang ditutup. Semua peminat RC dijemput terutama pada hari Sabtu dan Ahad. Peak adalah pada petang Ahad. Buat masa kini kita sedang usaha pakai apa yang ada dahulu. Kebenaran untuk menggunakan tempat ini telah ada
wow Tongga... dengaq ckp hg dah hebat la. syabas!!

Berapa RM beli S400 tu?
shmoot is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2009, 08:41 PM
  #3  
Tech Regular
 
HuruHara's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Malaysia
Posts: 393
Default

Originally Posted by Tongga View Post
Tempat baru bagi mengganti Track Seberang Jaya yang ditutup. Semua peminat RC dijemput terutama pada hari Sabtu dan Ahad. Peak adalah pada petang Ahad. Buat masa kini kita sedang usaha pakai apa yang ada dahulu. Kebenaran untuk menggunakan tempat ini telah ada


Ya kaaaaaaa.. ... Post laaaa gambaq apa2 yg patutttttt .... ...Trek jaaa yg dah bertukar tapi kelab SJRCtetap adaaaaaa... berdaftar laaaa katakannnnnn ..
HuruHara is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2009, 08:42 PM
  #4  
Tech Master
iTrader: (1)
 
xrays's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,463
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by shmoot View Post
wow Tongga... dengaq ckp hg dah hebat la. syabas!!

Berapa RM beli S400 tu?
Aku bagi free je kat dia
xrays is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2009, 08:43 PM
  #5  
Tech Adept
iTrader: (1)
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 178
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by Tongga View Post
Tempat baru bagi mengganti Track Seberang Jaya yang ditutup. Semua peminat RC dijemput terutama pada hari Sabtu dan Ahad. Peak adalah pada petang Ahad. Buat masa kini kita sedang usaha pakai apa yang ada dahulu. Kebenaran untuk menggunakan tempat ini telah ada
ahad ni kita kena p awal ckit,nak cuci track dan susun layout,ahad ni 11.5 kot ?
on d way is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2009, 08:48 PM
  #6  
Tech Master
iTrader: (17)
 
shmoot's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Team SJRC
Posts: 1,700
Trader Rating: 17 (100%+)
Default

Originally Posted by xrays View Post
Aku bagi free je kat dia
waaaa... Tongga dah di sponsor oleh Xray. Patut la Helmi mcm jelees je..
bagus tu..GO GO TONGGA.

Ki habaq mai price esc hang tu..dan price keta2..
shmoot is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2009, 08:51 PM
  #7  
Tech Adept
iTrader: (1)
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 178
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by xrays View Post
Aku bagi free je kat dia
bg free je ? habak betoi,brapa mlm dia tidur kt umah u ?
on d way is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2009, 08:54 PM
  #8  
Tech Adept
iTrader: (1)
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 178
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by HuruHara View Post
Ya kaaaaaaa.. ... Post laaaa gambaq apa2 yg patutttttt .... ...Trek jaaa yg dah bertukar tapi kelab SJRCtetap adaaaaaa... berdaftar laaaa katakannnnnn ..
gambar lepas ahad ni baru post,bila ambil keta ? dgr kata 416 ?
on d way is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2009, 09:43 PM
  #9  
Tech Initiate
iTrader: (4)
 
ridz_1965's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: EARTH
Posts: 25
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Best nye ada track baru...
ridz_1965 is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2009, 09:49 PM
  #10  
Tech Initiate
iTrader: (4)
 
ridz_1965's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: EARTH
Posts: 25
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Originally Posted by on d way View Post
ahad ni kita kena p awal ckit,nak cuci track dan susun layout,ahad ni 11.5 kot ?
11.5??? boleh aje...:
ridz_1965 is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2009, 09:51 PM
  #11  
Tech Apprentice
Thread Starter
 
Tongga's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 85
Default Batu Kawan RC Treck

Untuk makluman track batu kawan diusahakan bukan atas individu atau kelab.. tapi untuk semua rc kakis...

Oleh itu diharap semua rc brothers boleh sama2 bantu untuk menjayakan treck batu kawan ini.. agar kita boleh merempit sama2..

SJRC HANYALAH salah satu kelab yang berusaha untuk menjayakannyaaa...
Tongga is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2009, 10:45 PM
  #12  
Tech Master
iTrader: (1)
 
xrays's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,463
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by on d way View Post
ahad ni kita kena p awal ckit,nak cuci track dan susun layout,ahad ni 11.5 kot ?
11.5T....... itu yang aku suka tu
xrays is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2009, 11:35 PM
  #13  
Tech Fanatic
iTrader: (1)
 
merton's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: TEAM SJRC,PENANG
Posts: 863
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

tahniah la pada semua rc kakis........ si tongga tu dah tahap hulubalang dah tu....kita ni tahap pengawal lagi la...kena pegang tombak...
merton is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2009, 11:42 PM
  #14  
Tech Elite
iTrader: (9)
 
Mie3R's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Johor Bahru, Malaysia
Posts: 4,201
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

CONGRATS PENAGITE...
Mie3R is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2009, 11:58 PM
  #15  
Tech Fanatic
iTrader: (1)
 
merton's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: TEAM SJRC,PENANG
Posts: 863
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by on d way View Post
ahad ni kita kena p awal ckit,nak cuci track dan susun layout,ahad ni 11.5 kot ?
semangat la mr on d way ni.....jangan dok buat perangai lama dah la......kata nak sampai...tapi dok kat umah lagi.....
merton is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service