Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 05-29-2009, 02:15 AM
  #1366  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by lubestars
wah ini macam krete anip nie...
Hahahaha, Pemiliknyer! no komeng...
Parkteh_69 is offline  
Old 05-29-2009, 02:16 AM
  #1367  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default Boleh....

Originally Posted by lubestars
malas nak main la ... huhuhuh... aku anta malam nie esok leh siap ker??
tentunyer segar dari ladang!!!
Parkteh_69 is offline  
Old 05-29-2009, 02:38 AM
  #1368  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Talking SP8M4 ye................................................ .............................

PERGHHHHHHH !!!!!!!

DAH MASUK FET !!!!!!

BERDESUP LEPAS NI !!!!!!!!

p/s : Masuk AD motor sekali ker??


Originally Posted by Parkteh_69


Kenderaan Anda Sudah Diperbaiki. sila ke kaunter no 7 untuk membuat semakan dan pergi ke kaunter 8 untuk membuat pembayaran.
Terima Kasih....
 
Old 05-29-2009, 02:53 AM
  #1369  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by ApengxiGT
PERGHHHHHHH !!!!!!!

DAH MASUK FET !!!!!!

BERDESUP LEPAS NI !!!!!!!!

p/s : Masuk AD motor sekali ker??
No Komeng Jugak.
Parkteh_69 is offline  
Old 05-29-2009, 03:36 AM
  #1370  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by Parkteh_69
No Komeng Jugak.
wah....macam artis plak...no kemng no komeng....
akulesapelagi is offline  
Old 05-30-2009, 08:56 PM
  #1371  
Tech Master
iTrader: (2)
 
RedEnzo's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Puchong, Selangor. Malaysia
Posts: 1,126
Trader Rating: 2 (75%+)
Default

Originally Posted by fliz
Dukacitanya dimaklumkan bahawa MRCH akan ditutup selama 2 minggu bermula daripada 31 Mei 2009 sehingga ke suatu tarikh yang akan diberitahu kelak.Pihak MRCH juga ingin memohon maaf & ampun kepada semua kerana perkara ini tidak dapat dielakkan.Demi kesejahteraan semua keputusan ini terpaksa diambil

Sekian, Yang Benar
Pengurusan MRCH

Adakah ini bermakna kita terpaksa berpuasa mini z selama 2 minggu????? Ohhhhh tidaaaakkkkk!!!!!! Marilah kita beramai-ramai serbu trek IRC.......

Keta tengah setting drift ni..... Lepas ni apa kata kita race drift pulak. Siapa ada setting drift ek? Motor apa sesuai? spring? camber? ratio? kata Fzhal pakai ratio tertinggi.... so 15/31 lah ya....

Ada chance ke race postpon lepas cuti sekolah....?
RedEnzo is offline  
Old 05-30-2009, 08:59 PM
  #1372  
Tech Master
iTrader: (2)
 
RedEnzo's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Puchong, Selangor. Malaysia
Posts: 1,126
Trader Rating: 2 (75%+)
Default

Originally Posted by fliz
Dukacitanya dimaklumkan bahawa MRCH akan ditutup selama 2 minggu bermula daripada 31 Mei 2009 sehingga ke suatu tarikh yang akan diberitahu kelak.Pihak MRCH juga ingin memohon maaf & ampun kepada semua kerana perkara ini tidak dapat dielakkan.Demi kesejahteraan semua keputusan ini terpaksa diambil

Sekian, Yang Benar
Pengurusan MRCH
Adakah ini bermakna kita terpaksa berpuasa mini z selama 2 minggu????? Ohhhhh tidaaaakkkkk!!!!!! Marilah kita beramai-ramai serbu trek IRC.......

Keta tengah setting drift ni..... Lepas ni apa kata kita race drift pulak. Siapa ada setting drift ek? Motor apa sesuai? spring? camber? ratio? kata Fzhal pakai ratio tertinggi.... so 15/31 lah ya....
RedEnzo is offline  
Old 05-30-2009, 11:22 PM
  #1373  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

arrghh...tensi2....kete dalam proses transformasi....
akulesapelagi is offline  
Old 05-31-2009, 01:59 AM
  #1374  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Laporan @ MRCH

Lokasi baru MRCH,selesai dibasuh...tiada aral melintang mungkin MRCH akan dibuka awal dan akan dirasmikan dengan satu race drift.Amacam ada brani? Hadiah Utama Takara Tommy Drift RTR...

fliz is offline  
Old 05-31-2009, 03:16 AM
  #1375  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default

Originally Posted by fliz
Lokasi baru MRCH,selesai dibasuh...tiada aral melintang mungkin MRCH akan dibuka awal dan akan dirasmikan dengan satu race drift.Amacam ada brani? Hadiah Utama Takara Tommy Drift RTR...

macam tokei kedai jee yang kat belakang tuh....tak pakai baju ke...sensor nie....
akulesapelagi is offline  
Old 05-31-2009, 06:06 AM
  #1376  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Talking terbaeeeekkkkkk!!!

Originally Posted by fliz
Lokasi baru MRCH,selesai dibasuh...tiada aral melintang mungkin MRCH akan dibuka awal dan akan dirasmikan dengan satu race drift.Amacam ada brani? Hadiah Utama Takara Tommy Drift RTR...

gua nak join gakkk!!!!...... nir!!! jom kita dorifto!!!!
GT_CAPANG!! is offline  
Old 05-31-2009, 06:11 AM
  #1377  
Tech Adept
iTrader: (3)
 
GT_CAPANG!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: berpijak di bumi nyata!!
Posts: 237
Trader Rating: 3 (100%+)
Talking bro!!

Originally Posted by RedEnzo
Adakah ini bermakna kita terpaksa berpuasa mini z selama 2 minggu????? Ohhhhh tidaaaakkkkk!!!!!! Marilah kita beramai-ramai serbu trek IRC.......

Keta tengah setting drift ni..... Lepas ni apa kata kita race drift pulak. Siapa ada setting drift ek? Motor apa sesuai? spring? camber? ratio? kata Fzhal pakai ratio tertinggi.... so 15/31 lah ya....

bro!!... gua rasa cadangan lu aritu (jumaat mlm sabtu) utk lu, gua ngan zaini mungkin leh pakai kot!!! sebab nak cari pengalaman sebelum tahun depan!!!.... maybe we can try our luck!!

kalu ok insyaallah next year leh join ngan serius!!!

apa2 hal kita jumpa nanti!!...... kalu nak turun irc bagitau k!!
GT_CAPANG!! is offline  
Old 05-31-2009, 06:37 AM
  #1378  
Tech Master
iTrader: (2)
 
RedEnzo's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Puchong, Selangor. Malaysia
Posts: 1,126
Trader Rating: 2 (75%+)
Default

Originally Posted by GT_CAPANG!!
bro!!... gua rasa cadangan lu aritu (jumaat mlm sabtu) utk lu, gua ngan zaini mungkin leh pakai kot!!! sebab nak cari pengalaman sebelum tahun depan!!!.... maybe we can try our luck!!

kalu ok insyaallah next year leh join ngan serius!!!

apa2 hal kita jumpa nanti!!...... kalu nak turun irc bagitau k!!
Cadangan yg mana satu ek...??? Nak masuk race 1/18th endurance ...... Best. Kita team-up masuk. 3 jam beb....pakai keta aku..... korang kena beli baterilah.... dan tong-tong beli spare parts/tayar. aku cuma ada 4 ketul je.....k....
RedEnzo is offline  
Old 05-31-2009, 07:49 AM
  #1379  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Laporan @ MRCH

Track MRCH telah siap dipack dan akan diterbangkan melalui FedeX...Nantikan

fliz is offline  
Old 05-31-2009, 08:13 AM
  #1380  
Tech Master
iTrader: (2)
 
RedEnzo's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Puchong, Selangor. Malaysia
Posts: 1,126
Trader Rating: 2 (75%+)
Default

JOM DRIFT
RedEnzo is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.