Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 05-27-2009, 01:24 AM
  #1321  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default aku punyer pendirian.....

kekal rules lama.......

best point all 7 race....suke tak suke itu pendirian aku.....
akulesapelagi is offline  
Old 05-27-2009, 01:28 AM
  #1322  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

Originally Posted by ts4nkit
nape plak mimpi tggl mimpi...keta ang dh laju...mst pakai body GT...ambil je...PEJAM MATA JER
kalu pejam mata kerate terbabas bro hahah
lubestars is offline  
Old 05-27-2009, 01:30 AM
  #1323  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

Originally Posted by akulesapelagi
kekal rules lama.......

best point all 7 race....suke tak suke itu pendirian aku.....
aku pun sama kekal yang sedia ada... rule n bayaran .... huhuh... senang boleh main .... dari umur 3 tahun hngga 70 tahun
lubestars is offline  
Old 05-27-2009, 01:51 AM
  #1324  
Tech Regular
 
Join Date: Apr 2009
Location: Hentian Kajang
Posts: 418
Default mamak.....

Nescafe tarik gelas besar suam satu....roti canai dua garing kasi potong kasi banjir kari ikan....wokeh.....
akulesapelagi is offline  
Old 05-27-2009, 05:22 PM
  #1325  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Laporan@MRCH

"2.4 - Sehati Sejiwa!"



27 Mei 2009 - Bangi, Seperti cerita Adi & Ayah begitulah keakraban kumpulan 2.4 MRCH ( Anda tentu tahu mana Adi & mana Ayah ). Malam tadi menyaksikan Adi & Ayah atau nama sebenar Mr Din & Just Jack berlatih bersama bagi mendapat tune yang mantap untuk 2.4 mereka. Apa yang pasti kini Just Jack telah memperolehi setting cemerlang beliau yang selama ini telah hilang ditelan pelbagai hop-hup.Terima Kasih kepada mekanik unggul Mr Din yang telah membuat siasatan demi siasatan terhadap jentera Just Jack.Senyuman menawan Just Jack sehingga ke telinga Mr Din dapat dilihat sekiranya anda turun di MRCH dan ini adalah akibat kegembiraan melampau yang tidak dapat dibendung.

Tinggal 1 hari saja lagi sebelum GP2 bermula, debaran dan degup jantung semakin laju - siapakah bakal menjadi juara GP2? Point siapakah akan bertambah naik? Nantikan....

Sekian laporan dari MRCH, Go Mini-Z!
fliz is offline  
Old 05-27-2009, 05:36 PM
  #1326  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Notis @ MRCH

Guys, Used RTR AWD Mini-Z in Good Condition.



Includes:
-Subaru ASC Body
-MA010 AWD Chasis
-Kyosho Perfex Controller

Price:RM480 Non Nego

Please PM/SMS : 013-2784096
fliz is offline  
Old 05-27-2009, 05:41 PM
  #1327  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by fliz
"2.4 - Sehati Sejiwa!"



27 Mei 2009 - Bangi, Seperti cerita Adi & Ayah begitulah keakraban kumpulan 2.4 MRCH ( Anda tentu tahu mana Adi & mana Ayah ). Malam tadi menyaksikan Adi & Ayah atau nama sebenar Mr Din & Just Jack berlatih bersama bagi mendapat tune yang mantap untuk 2.4 mereka. Apa yang pasti kini Just Jack telah memperolehi setting cemerlang beliau yang selama ini telah hilang ditelan pelbagai hop-hup.Terima Kasih kepada mekanik unggul Mr Din yang telah membuat siasatan demi siasatan terhadap jentera Just Jack.Senyuman menawan Just Jack sehingga ke telinga Mr Din dapat dilihat sekiranya anda turun di MRCH dan ini adalah akibat kegembiraan melampau yang tidak dapat dibendung.

Tinggal 1 hari saja lagi sebelum GP2 bermula, debaran dan degup jantung semakin laju - siapakah bakal menjadi juara GP2? Point siapakah akan bertambah naik? Nantikan....

Sekian laporan dari MRCH, Go Mini-Z!
seram sejuk aku dengar laporan nie, tak berani aku nak overnight. lepas nie x kuar malam laaa...
Parkteh_69 is offline  
Old 05-27-2009, 06:15 PM
  #1328  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default Iklan

Sedikit Sedutan dari Adi & Ayah

+ YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
fliz is offline  
Old 05-27-2009, 07:12 PM
  #1329  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by Parkteh_69
seram sejuk aku dengar laporan nie, tak berani aku nak overnight. lepas nie x kuar malam laaa...
...alahai just jack...nape plak...SAPA YG MLARANG
ts4nkit is offline  
Old 05-27-2009, 07:15 PM
  #1330  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fliz
Guys, Used RTR AWD Mini-Z in Good Condition.



Includes:
-Subaru ASC Body
-MA010 AWD Chasis
-Kyosho Perfex Controller

Price:RM480 Non Nego

Please PM/SMS : 013-2784096
MURAH TU>>>CEPAT>>>CEPAT......
ts4nkit is offline  
Old 05-27-2009, 07:30 PM
  #1331  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

askum taukeh....tgh buat apa...sihat..hehehehehe
bro...nak tanya...skrg kt kedai ada stok motor yg power tak.......FET ada lg ke.....apa ratio yg sesuai tok trek klang

kata ada stok bru nk sampai.....brg apa????????
:t ire:
ts4nkit is offline  
Old 05-27-2009, 07:46 PM
  #1332  
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 643
Default

Originally Posted by ts4nkit
askum taukeh....tgh buat apa...sihat..hehehehehe
bro...nak tanya...skrg kt kedai ada stok motor yg power tak.......FET ada lg ke.....apa ratio yg sesuai tok trek klang

kata ada stok bru nk sampai.....brg apa????????
:t ire:
Stok malam ni sampei, FET still ada lagi. Ratio disyorkan IRC adalah 17/29
Motor AD Stock ada 2 biji..Siapa Cepat Dia Dapat
fliz is offline  
Old 05-27-2009, 07:58 PM
  #1333  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by fliz
Stok malam ni sampei, FET still ada lagi. Ratio disyorkan IRC adalah 17/29
Motor AD Stock ada 2 biji..Siapa Cepat Dia Dapat
.....stok bru apa barang....ada motor "power" tak?...

p/s FET aku nak?....motor pun nak gak...nak yg paling power
ts4nkit is offline  
Old 05-27-2009, 08:10 PM
  #1334  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default

Originally Posted by ts4nkit
.....stok bru apa barang....ada motor "power" tak?...

p/s FET aku nak?....motor pun nak gak...nak yg paling power
Super Power....
Parkteh_69 is offline  
Old 05-27-2009, 08:40 PM
  #1335  
Tech Addict
 
ts4nkit's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: pUTra
Posts: 624
Default

Originally Posted by Parkteh_69
Super Power....
iklan KOPI ke...oitttt...jgn mlm nie MALAM JUMAAT...taukeh slalu balik awal...hehehehehe
ts4nkit is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.