Go Back  R/C Tech Forums > International Forums > Malaysian R/C Racers
New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies) >

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

New Mini-Z Shop in Bangi Selangor (Mini-RC Hobbies)

Old 05-21-2009, 09:40 PM
  #1186  
Tech Master
iTrader: (2)
 
RedEnzo's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Puchong, Selangor. Malaysia
Posts: 1,126
Trader Rating: 2 (75%+)
Default

Woiii tak nak bentang tikar ke....
RedEnzo is offline  
Old 05-21-2009, 09:45 PM
  #1187  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Default

CHOWW !!! PAK IMAM DAH PANGGIL !!
 
Old 05-21-2009, 11:29 PM
  #1188  
Tech Rookie
 
Join Date: May 2009
Posts: 10
Default salam.

to bro redenzo:
thanks jual motor tuu
nasib baek ade
ingatkn x dpat merasa motor baruuu
hahah


to bro JD:
xpe next week kite rpeat
ayexkamal is offline  
Old 05-21-2009, 11:55 PM
  #1189  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Thumbs up wow!

dah masuk motor baru?!!!....race # 2 pergh semua dah upgrade motor...
berdesup pas ni!!!!

Originally Posted by ayexkamal
to bro redenzo:
thanks jual motor tuu
nasib baek ade
ingatkn x dpat merasa motor baruuu
hahah


to bro JD:
xpe next week kite rpeat
fzhal is offline  
Old 05-22-2009, 12:01 AM
  #1190  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default sumer org upgrade!!!

Originally Posted by fzhal
dah masuk motor baru?!!!....race # 2 pergh semua dah upgrade motor...
berdesup pas ni!!!!
sumer orang dah upgrade motor aku sorunk jerk yg downgrade.

dah pakai motor standard kotak.
Parkteh_69 is offline  
Old 05-22-2009, 12:06 AM
  #1191  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Smile HEHEHEHE

betul ke ni DIN???.....

jack mana?senyap je?MC ke?

Originally Posted by Parkteh_69
sumer orang dah upgrade motor aku sorunk jerk yg downgrade.

dah pakai motor standard kotak.
fzhal is offline  
Old 05-22-2009, 12:10 AM
  #1192  
ApengxiGT
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up Xspeed !!

Originally Posted by Parkteh_69
sumer orang dah upgrade motor aku sorunk jerk yg downgrade.

dah pakai motor standard kotak.
Janganlah macam tu....

Faril Xspeed satu... Din nak....
 
Old 05-22-2009, 12:23 AM
  #1193  
Tech Adept
 
Parkteh_69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bandar Baru Bangi
Posts: 202
Default Reborn!!!

Originally Posted by ApengxiGT
Janganlah macam tu....

Faril Xspeed satu... Din nak....
Downgrade untuk sementara waktu... laju sangat susah nak control. kena down to earth dan muhasabah diri untuk seketika waktu... orang cakap bayi yang baru lahir tu tak mungkin boleh terus berlari kena la step by step.
first meniarap, kemudian merangkak, selepas tu berdiri dan bertatih, pastu berjalan dan yang last sekali baru berlari...
barulah anak2 milo malaysia...

seperti iklan milo.
saya bukan seorang seorang perenang, saya bukan seorang pemain bola sepak, saya juga bukan pemain rc, tetapi kami adalah juara.

Parkteh_69 is offline  
Old 05-22-2009, 12:26 AM
  #1194  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Thumbs up bijak...bijak...

satu lagi MILO plz


Originally Posted by Parkteh_69
Downgrade untuk sementara waktu... laju sangat susah nak control. kena down to earth dan muhasabah diri untuk seketika waktu... orang cakap bayi yang baru lahir tu tak mungkin boleh terus berlari kena la step by step.
first meniarap, kemudian merangkak, selepas tu berdiri dan bertatih, pastu berjalan dan yang last sekali baru berlari...
barulah anak2 milo malaysia...

seperti iklan milo.
saya bukan seorang seorang perenang, saya bukan seorang pemain bola sepak, saya juga bukan pemain rc, tetapi kami adalah juara.

fzhal is offline  
Old 05-22-2009, 12:31 AM
  #1195  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Exclamation teka-teki!

TEKA-TEKI:-

1. Apa bende kecik2 tapi laju?

2.Apa bende lembik kalau kita tekan kuat2 pun tak sakit...?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JIKA ANDA DAPAT MENEKA DENGAN TEPAT HADIAH AKAN DIBERIKAN

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TEKA-TEKI SEMPENA RACE # 2.
fzhal is offline  
Old 05-22-2009, 12:56 AM
  #1196  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

Originally Posted by Parkteh_69
sumer orang dah upgrade motor aku sorunk jerk yg downgrade.

dah pakai motor standard kotak.
yer ke ko pakai enjin standard... aku dengar cerita engin baru ko akan sampai lagi laju dari dulu betul ker ...heheheh
lubestars is offline  
Old 05-22-2009, 12:58 AM
  #1197  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

Originally Posted by fzhal
betul ke ni DIN???.....

jack mana?senyap je?MC ke?
untuk makluman semua

selaku rakan sekerja Jack.... die EL hari nie... dengar kate die nak simpan tenaga tuk main malam nie ... betul ker??
lubestars is offline  
Old 05-22-2009, 01:00 AM
  #1198  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (10)
 
fzhal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Taman Sri Andalas Klang SElangor Darul Ehsan
Posts: 1,389
Trader Rating: 10 (100%+)
Thumbs up terharu



sungguh dasat kesungguhan jack itu!

Originally Posted by lubestars
untuk makluman semua

selaku rakan sekerja Jack.... die EL hari nie... dengar kate die nak simpan tenaga tuk main malam nie ... betul ker??
fzhal is offline  
Old 05-22-2009, 01:04 AM
  #1199  
Tech Apprentice
 
lubestars's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: PJ
Posts: 79
Default

"die memang dilahirkan untuk berlumba"... heheh dah macam cerita KL mejerit..

Originally Posted by fzhal


sungguh dasat kesungguhan jack itu!

Last edited by lubestars; 05-22-2009 at 01:20 AM.
lubestars is offline  
Old 05-22-2009, 01:41 AM
  #1200  
Tech Initiate
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 32
Default

Originally Posted by ApengxiGT
Hi Gzee... boleh berkenalan... siapa eikk???
betol tu bro fzhal...adus ni la nasib kalu ofis kene ubahsuai sume kelengkapan tergendala ke menumpang kat ofis org lain,tu dapat sekali jer..huhuhu..
INI LA NASIB KU....
Gzee is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.